Avtomobilizem

Skladiščenje v varnih prostorih pod nadzorom za vaš tovor

Skladiščenje je pomembno za tovor zato, da ni na snegu in dežju ali premočnem soncu, kar si poglejte tukaj https://www.sersentransport.si/services/skladiscenje/ in naročite skladiščenje vaše robe na varnem mestu, kjer tudi ne bo moglo priti do ropa, saj bo tovor pod nadzorom. Za skladiščenje skrbi usposobljena ekipa, ki vse preveri pred razkladanjem, ali ima tovor dovoljenja in papirje ter ustrezne oznake za to, da ga lahko skladiščijo in imajo pod nadzorom, dokler ga ne potrebujete. Skladiščenje je možno tudi zunaj v kontejnerjih, kar pa je nekoliko cenejše od skladiščenja v zaprtih prostorih.

Skladiščenje

Skladiščenje pride prav tudi v primerih, če imate težave z razkladanjem in je razklad zavrnjen s strani stranke ali je treba počakati, vi pa potrebujete tovornjak. Vmesno skladiščenje in razklad ali pretovarjanje s tovornjaka na tovornjak so vse storitve, ki jih lahko dobite na istem kraju in si rešite trenutno zadrego. Vse se manipulira z velikimi viličarji, ki lahko prevažajo tovore na raznih paletah in prevažajo tudi kontejnerje.

Ne samo skladiščenje, tudi prevoz tovora lahko naročite pri istem podjetju. Ni pa pomembno, ali tovor pripeljejo sami ali ga pripeljete vi, ali pa neko tretje podjetje, vsak tovor, ki ustreza standardom in pravilom, bodo sprejeli in ga lahko skladiščite kolikor časa boste to potrebovali.

Če je vaš tovor občutljiv na zunanje vremenske vplive, potem je najbolje, da ga skladiščijo v notranjih prostorih, če pa ni občutljiv na zunanje vplive kot sta mraz in vlaga, potem se priporoča tudi skladiščenje zunaj, ker imajo dovolj prostora za vse. Da bi se dogovorili pokličete in vprašate glede vsega, kar vas zanima in tovor lahko že pripeljete. Pride prav tudi v primeru, da je vaš tovor prevelik za shranjevanje v stavbi.

Skladišča so blizu luke in drugih logističnih centrov, tako da ni daleč do prostora za shranjevanje vaše robe do trenutka, ko jo boste potrebovali.