lasersko odstranjevanje dlačic
Lepota in zdravje

Lasersko odstranjevanje dlačic

Ženske damo na svojo lepoto in nego ogromno časa. Največji problem pa so pri ženskah sigurno nadležne dlačice, ki zrastejo na delih, ki jih nimamo rade. Saj ne smem reči, da tudi moški radi si odstranijo na določenih delih dlake, ampak ženske smo pač na to bolj podvržene. Na tej strani si lahko preberete tudi o laserskem odstranjevanje dlačic, kar je zelo priporočljivo.

lasersko odstranjevanje dlačic

Ko si brijemo noge ali pa pod pazduho z britvico se mnogo krat zgodi, da imamo potem rdeče izpuščaje ali kaj podobnega. Potem nas to peče, srbi in to se samo ponavlja. Na določene kreme smo lahko alergični ali se spet pojavijo kašni rdeči madeži.  Poleg tega moramo se brit vsak dan, če res hočemo biti brez dlačic. Te dlačice so pri nam ženskah res nadloga, lahko pa se tega rešimo za stalno. Lasersko odstranjevanje dlačic nam omogoča, da se jih rešimo. Vaše noge ali drugi deli telesa bodo postali gladki, kot svilena koža. Na tak način se ne boste jih rešili samo za en teden ali mesec ampak za vedno. Vaša nočna mora z dlačicami bo izginila za vedno.

Mogoče se kdo vpraša kaj je to lasersko odstranjevanje dlačic? To je naprava, ki deluje na moč svetlobe. Zaradi te svetlobe, ki je usmerjena direkt na dlačice, se dlaka segreje in nato se uničijo celice, ki dlako tvorijo. Z laserjem se samo v nekaj minutah uničijo lasni mešički in preprečijo ponovno rast dlak. Mogoče je sedaj koga strah, da so to grozne bolečine ali skelenja. Ne, ne rabite se tega bat, sploh ne boste ničesar čutili, ne gre tukaj za bolečine. Vse zelo hitro poteka, za pod pazduho ali okoli bikink potrebujete samo 20 minut, da vam vse odstranijo. Res, da je lasersko odstranjevanje dlačic malo dražje, ampak seštejte koliko ste že do sedaj zapravili za razne kreme ali britvice. Ne boste jih več kupovali in ne boste imeli več vraščenih dlačic.