zamenjava upravnika
Dom in vrt

Zamenjava upravnika naj bo premišljena odločitev

Si želite zamenjati upravnika vaše nepremičnine? Potem obiščite spletno stran www.spl.si in preverite vse podrobnosti o zamenjavi upravnika, to storite šele po premisleku. S tem ko podelite pravico do upravljanja svoje nepremičnine, podjetju SPL d. d., se zavedajte, da se v podjetju zavzemajo za dolgoročno ohranjanje zaupanja in vzpostavljanje pristnih odnosov. Na spletni strani lahko preverite ponudbo podjetja in se odločite za storitev, ki jo najbolj potrebujete. V široko ponudbo spadajo: upravljanje in vzdrževanje nepremičnin, čiščenje, parkirna mesta in garaže ter še druge storitve.

Zamenjava upravnika naj bo res dobro premišljena odločitev, predvsem zato, da bodo opravljene storitve po konkurenčni ceni, da bo zagotovljeno transparentno poslovanje, da je denar v rezervnem skladu na varnem, redno plačevanje dobaviteljem, oseben in korekten odnos upravnika do vas.

zamenjava upravnika
Zamenjava upravnika je enostavna, a naj bo vseeno premišljena.

Zamenjava upravnika – izberite takšnega, ki je izkušen in vam prisluhne
V primeru, da se odločite za upravnika SPL, vam podjetje zagotavlja kakovostno, strokovno in pregledno upravljanje vaše nepremičnine. Za ponudbo kontaktirajte podjetje še danes, preprosto pošljete povpraševanje, ki je povsem neobvezujoče in podjetje vam bo pomagalo, da bo zamenjava upravnika za vas res enostavna. V primeru, da živite v bloku in si želite zamenjati upravnika, lahko to etažni lastniki enostavno izpeljete s pravilnim pristopom in ustrezno medsebojno komunikacijo.

Zamenjava upravnika – kakšen je dober upravnik?
Dober upravnik je v vsakem trenutku na voljo vsem etažnim lastnikom, hkrati pa zagotavlja transparentnost poslovanja in lastnikom omogoča vpogled v obračune, plačila vseh zunanjih storitev in koriščenje sredstev iz rezervnega sklada. Zelo pomembno je, da ima izkušene predvsem pa, da ima izobražene zaposlene, ki prisluhnejo stanovalcem in uporabnikom objektov. Dober upravnik tudi skrbi za redno vzdrževanje nepremičnin in okolice (požarna varnost, ločevanje odpadkov, urejanje okolice energetska učinkovitost itd.). Vedno mora delovati v interesu lastnikov nepremičnin, predvsem pa se mora truditi, da so stroški in cena upravljanja nizki.