Moderna predelava avta na avtoplin

Dan danes imamo že pri vsaki hiši vsaj dva, tri morda celo več avtomobilov. Če upoštevamo, da cena bencina in dizla ni prav nič ugodna v primerjavi s avtoplinom. Zato sej je vredno zamisliti in odločiti za predelavo avta v avto, ki deluje na  avtoplin. Kljub morda nekaterim visoka cena take storitve se popolnoma splača saj ves denar “pridobimo” nazaj z leti, ko avto polnimo na avtoplin namesto z dražjim dizlom in še dražjim bencinom.

Če se spametujete in odločite za avtoplin skratka to pametno odločitev svetujem, da vaš avto odpeljete v lpg tech, ki se nahaja v Trebnjem na Obrtniški ulici 4. Šefa Boštjana Volka lahko kontaktirate tudi preko telefona na telefonsko številko: 073 461 440 ali preko GSM na številko: 041 621 929 in na vse zadnje tudi preko elektronske pošte na elektronski naslov: bostjan.vovk@siol.net.

avtoplin

Podjetje lgp tech nudi polno storitev v povezavi za avtoplin in predelavo avta, da je zmožen delati in se seveda peljati na avtoplin. Nekaj storitev in naprav, ki jih je moč dobiti pri lgp tech v Trebnjem: tech 100 kontroler, ki je najbolj primeren za motorje z 4 valji, daje tudi popolno zaščito pred kakršnimi koli nezaželenimi udari elektrike, obdan je z malim aluminijastim ohišjem. Zaradi malih dimenzij 114 x 140 x 36 mm je vgradnja v kakršno koli 4 valjno vozilo enostavna.

Na voljo je tudi tech 200 kontroler , ki si deli iste specifikacije kot tech 100 le, da je ta tokrat opremljen z vodoodpornim ohišjem. Tech 300 kontroler pa je malo večji in namenjen motorjem z 8 valji, seveda pa je možna tudi uporaba za motorje, ki imajo 16 valjev. Prav tako kot tudi tech 100 je tudi tech 300 ovit v aluminijasto ohišje. Sledi še kontroler 320 obd, ki podpira avtomatsko obd adaptacijo in hkrati je zmožen skenirati morebitne napake in le te samodejno popraviti. Avtoplin podaljša življenje motorja.

Za več in bolj podrobne informacije, ki jih imate na temo avtoplin obiščite zgoraj omenjeno spletno stran.