Dom in vrt

PVC okna

Ker kakovostna okna predstavljajo osnovo za udobno bivanje v vsaki hiši, jim posvetimo nekaj pozornosti. Če so naša okna že dotrajana ter ne tesnijo več, jih torej zamenjajmo. Tako bomo uživali v različnih prednostih, ki jih s seboj prinaša menjava oken. Seveda jih ne zamenjajmo kar tako, brez premisleka, temveč najprej raje preverimo ponudbo različnih oken na tržišču. Če se torej odločate za prenovo vaše zgradbe, pa ne veste točno kako začeti, vam svetujemo, da v prvi vrsti zamenjate okna ter vrata in uživate v takojšnjih rezultatih. PVC okna Interalta so prava izbira za vas.

pvc okna

Sodobna okna različni proizvajalci izdelujejo iz več materialov. Največkrat pa se okna izdelujejo iz lesa, PVC materiala ali kombinacije PVC ter aluminija. V podjetju Interalta se lahko pohvalimo s proizvodnjo lastnih PVC oken, ki se ponašajo z doseganjem visokih standardov eko pasivnih gradenj. PVC okna v naši ponudbi so izdelana kakovostno, v obliki različnih modelov, prilagojenim mnogim skupinam uporabnikov. Pri nas izdelujemo tudi posebna PVC okna Interalta, ki jih kombiniramo z uporabo aluminija. Takšna okna so izjemno vzdržljiva, kompaktna ter prilagodljiva – združujejo namreč prednosti obeh materialov.

Zakaj izbrati naša PVC okna? Ker so ugodna ter dostopna vsakemu žepu – veliko ugodnejša so od oken, izdelanih iz lesa. Seveda ugodna cena ni posledica nižanja kakovosti, temveč izbira iz prednosti, ki jih PVC omogoča pri obdelavi s svojimi prilagodljivimi lastnostmi. PVC okna bodo poskrbela za odlično tesnjenje, zvočno ter toplotno izolacijo. Tako boste prihranili tudi pri ogrevanju. Okna iz PVC ne potrebujejo prav nobenega vzdrževanja – občasno jih le obrišite s krpo, da odstranite prah. Ker so izjemno trdna ter robustna, imajo zelo dolgo življenjsko dobo, prav tako pa so tudi izjemno varna. V vsa okna naše proizvodnje je vgrajeno tudi varnostno okovje, ki onemogoča nasilno odpiranje. Pametna konstrukcija naših okenskih profilov omogoča ogromen napredek tehnologije na področju povečanja koeficienta toplotne izolacije, pa tudi na področju koeficienta zvočne izolativnosti.