Dom in vrt

Talne obloge

Potrebujete nove talne obloge? Zdaj je tu podjetje Interflooring, ki vam ponuja talne obloge vseh vrst. Talne obloge lahko dobite po ugodni ceni, podjetje pa vam predlaga talne obloge Interface Heuga. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran.

Zakaj izbrati njihove talne obloge? Preprosto zato, ker so izdelane kvalitetno in so ene najboljših v Sloveniji. Tako predlagajo talne obloge Interface Heuga, saj so postale sinonim za talne obloge in so ena iz med najboljših izbir. Izbirate lahko skoraj med vsemi barvami, zato si boste zagotovo našli primerne za vas. So enostavne za čiščenje in pa tudi vsorbirajo zvok. Prav tako so enostavne za namestitev, so pa tudi dokaj poceni. Poleg tega jih odlikuje tudi zelo dolga življenska doba in so primerna za banke, šole, in vse vrste tal. Za namestitev ni potrebnega nobenega lepila, zato tudi omogočajo kasnejšo zamenjavo posamezne plošče, prav tako pa bodo vedno ostale na mestu. Velikosti, ki so na voljo je 50 x 50, od zdaj naprej pa so na voljo tudi 100 x 25. Prav tako pa niso na voljo samo te talne obloge. Lahko izbirate tudi med 21 različnimi vrstami talnih oblog, tako če si želite talnih  oblog v vašem stanovanju, potem je podjetje Interflooring prava izbira za vas in vaša tla. Njihove talne obloge so predvsem izdelana iz posebnega materiala kavčuka.

talne obloge

Prav tako pa vam podjetje ponuja svetovanje, tudi že ob načrtovanju stanovanja in pa tudi potem, če se naknadno odličite za talno oblogo. Svetovali vam bodo strokovnjaki, ki so zaposleni prav s tem namenom pri podjetju. Za več informacija lahko obiščete prej omenjeno spletno stran, ali pa jih pokličete na njihovo telefonsko številko 01 / 520 05 00, prav tako pa jih lahko obiščete na naslovu Zaloška 69, Ljubljana, kjer se že veselijo vašega obiska.