Dom in vrt

Prolux sijalke

Prolux so led sijalke, ki so izdelane po evropskih standardih in predpisih. So zelo napredne in imajo najsodobnejšo LED tehnologijo, ki je možna pri rasvetljavah v tem času.

Za več informacij obiščite spletno stran: http://www.proen.si/prolux/.

Prolux sijalke se uporabljajo kot nadomestilo za navadne sijalke. Prednosti LED Prolux sijalk so naslednje:

  • Pri uporabi lahko prihranimo do več kot 45% električne energije
  • Življenjska doba daljša od 50 let
  • dolgoletna garancija
  • visok svetlobni izkoristek
  • končna svetilnost takoj po vžigu
  • ugodna cena
  • preprosta zamenjava

Senzorske sijalke Prolux radar ustvarijo največji prihranek pri porabi energije saj v stanju pripravljenosti svetijo le z 10 % močjo. Ko pa senzor zazna, da se je neka oseba sijalki približala pa ta zasveti z polno 100% močjo ter razsvetli celoten prostor.

Prolux

Led sijalke Prolux so torej odlična izbira za nakup saj nudijo dolgo življenjsko dobo kar pomeni, da vam jih ne bo potrebno menjavati na vsake 3 mesece kot nekatere sijalke na današnjem trgu. So zelo kakovostne ter omogočajo hitro menjavo med staro in prolux sijalko. Torej, če želite svetel dom z majhno porabo električne energije so led sijalke najboljša izbira za vas. So energetsko varčne ter omogočajo visoko kvaliteto osvetlitve oz. visoko svetilnost.

Na trgu je seveda veliko proizvajalce led sijalk pa vendar niso vse tako kakovostne kot so prolux sijalke, čeprav nekateri oglašujejo, da so njihove sijalke boljše pri varčnosti z električno energijo pa vendar, če boste preverili temu ni tako. Če želite kupiti res kvalitetne izdelke se oglasite pri podjetju Proen, ki se nahaja na Žolgarjevi ulici 17, v Mariboru ali pa na Dunajski cesti 106 v Ljubljani ter si tako zagotovite kvalitetne sijalke za vaš dom.