Dom in vrt

Lesena, ALU ter PVC okna najvišje kvalitete

Obstaja več različnih vrst oken, ki jih lahko vključite v svojo konstrukcijo ter si z njimi zagotovite odlično toplotno ter zvočno izolacijo, umirjeno okolje ter privlačno zunanjost ter notranjost vaših prostorov. V stanovanje vnašajo zadostno količino svetlobe ter omogočajo kroženje zraka. Okna so tako nujna oprema vsakega objekta – omogočajo udobje stanovalcev, zagotavljajo pa tudi določeno raven varnosti. Izbrati, izdelati ter namestiti jih je potrebno skrbno. Samo na ta način bodo svojemu namenu služila še dolga leta ter skrbela za ohranjanje optimalne temperature v stanovanju.

V podjetju Gašper – http://www.gasper.si se z izdelavo oken ter vrat ukvarjamo že vrsto let. Ker se z vsakim letom naučimo nekaj novega, dopolnjujemo tehnologijo izdelave ter skrbimo za razvoj in izboljšanje naših produktov, smo na tem področju tudi zelo uspešni. Nudimo vam popolnoma celovito ponudbo – v njej se nahajajo lesena ter PVC okna, pa tudi edinstvena različica, ki vključuje tako les kot aluminij. So tehnološko ter oblikovno najbolj izpopolnjen izdelek, ki zagotovo vzbudi pozornost vsakega opazovalca.

oknaSami smo mnenja, da je les najučinkovitejši material za izdelavo oken. Le-ta so naravna, ekološka ter primerna za vgradnjo na vsak objekt. V notranjosti zagotovi udobno ter toplo atmosfero, na zunaj pa ustvarijo pozitiven estetski vtis. Lesena okna je mogoče popolnoma prilagoditi posameznikovim željam. Ker okna izdelamo popolnoma od začetka, je mogoče izbirati med različnimi vrstami domačega ter eksotičnega lesa, ki se razlikuje po barvi ter celostnem izgledu. Čeprav nas oblika oken nekoliko omejuje, saj mora zadostovati določenim merilom (da bodo nato ustrezala v odprtine), je načinov zaključne obdelave ter lakiranja več. Vsak izdelek je tako unikaten, saj je unikatna že začetna surovina.

Z vgradnjo lesenih oken boste tudi privarčevali, saj predstavljajo odličen toplotni izolator, nudijo pa tudi enostavno ter poceni vzdrževanje.

Vabimo vas, da nas kontaktirate ter si zagotovite izdelavo ter montažo novih oken, s katerimi boste nadvse zadovoljni. Na svoje izdelke nudimo tudi desetletno garancijo, saj zaupamo v njihovo kvaliteto.