Mansarda flooring
Dom in vrt

M-Flooring – strokovna izbira talnih oblog za vaš dom

Podjetje Mansarda Flooring (M-FLOORING) je specializirano za talne obloge. V današnjem hitrem tempu življenja je čas, ki ga imamo zase, izjemno dragocen. Ko se odločimo opremljati ali prenavljati svoj dom, nam ostane zelo malo časa za opravljanje teh nalog. Vendar ali je res potrebno, da je vse komplicirano, da si moramo vzeti dopust za ta opravila? Pri Mansarda Flooring-u se zavedamo, kako pomembno je poslušati želje in potrebe naših strank, zato imajo odprta vrata našega salona vsak dan v tednu, v kateri koli želeni uri.

Izbira talne obloge – strokovno svetovanje in kakovostni izdelki

Pri izbiri talne obloge vam nudijo strokovno svetovanje, da skupaj najdete najbolj primerno rešitev za vaš življenjski slog. Razumejo, da je vsak dom unikatna zgodba, zato vam pri ogledu nnjihove široke ponudbe nudijo tudi odlično kavo in vam posvetijo 100% pozornosti. Trudijo se, da ponudijo ugodne cene, s čimer želijo kvalitetne produkte približati njihovim strankam. V njihovem repertoarju najdete prvovrstno keramiko in talne obloge, ki so preverjene kakovosti z dolgoletno tradicijo ter italijanskim podpisom.

Egger podi, kot so Design GreenTec in Comfort, so izdelani v Nemčiji iz naravnih lesnih vlaken. Ti podi so okolju prijazni, saj ne vsebujejo umetnih mas, PVC-ja in plastifikatorjev – so 100% brez teh škodljivih snovi. Poleg tega so Egger podi popolnoma neškodljivi za zdravje uporabnikov. Z uporabo Egger Design ali Comfort podov lahko ustvarite videz površine brez vidnih stikov, kar ustvarja vtis neprekinjene površine. Ti podi so tudi dimenzijsko stabilni ter odporni na temperaturna nihanja in vlago, kar povečuje njihovo vzdržljivost in zanesljivost.

Mansarda flooring

Estetski videz, enostavno polaganje in široka ponudba

V ponudbi imajo pripravljene dvo- ali troslojne parketne plošče, ki so že pripravljene za enostavno polaganje. Na voljo imajo tako oljen kot tudi lakiran parket, kar omogoča izbiro glede na osebne preference. Deske parketa so dolge, lahko dosežejo dolžine do 2205 mm, kar ustvarja estetsko in naravno površino. Za tiste, ki se odločajo za klasičen videz, imajo na voljo parket v vzorcu ribje kosti, ki doda prostoru poseben čar. Njihov parket je primeren tudi za talno gretje, kar omogoča udobno bivanje v vseh prostorih. Poleg klasičnega parketa imajo tudi masivni parket ter eksotične vrste parketa, kot so bambus, tik, macesen, iroko, oreh, dussie itd. Njihova ponudba vključuje tudi lamelni parket, ki je trpežen in enostaven za vzdrževanje. Imajo tudi parket, ki je primeren za kopalnice, saj je odporen na vlago in vodo. Poleg tega vam ponujajo širok izbor zaključnih letev, ki dopolnjujejo izgled parketa in prostora. Z veseljem vam uredijo tudi polaganje parketa, tako da vam ni treba skrbeti za to fazo. Za vaše udobje nudijo tudi dostavo na dom. Ob nakupu nad 100 m2 parketa vam nudijo dodaten popust, kar vam omogoča še bolj ugodno nakupovanje.

Inovativni laminat – enostavno polaganje, naraven videz in odpornost na vlago

Pri njih lahko najdete laminat, ki se polaga z inovativnim KLIK sistemom, kar omogoča hitro in enostavno polaganje brez potrebe po lepilu. Njihov laminat je opremljen z antibakterijsko zaščito, ki zagotavlja večjo higieno in čistočo vašega prostora. Laminatna tla imajo tudi realističen občutek, saj so zasnovana tako, da posnemajo naraven videz lesa. Ponujajo vam tudi široko paleto barv laminata, tako da lahko izberete tisto, ki se najbolj ujema z vašim interierjem. Njihov laminat je razvrščen v razrede obrabe 31, 32 in 33, kar vam omogoča izbiro glede na stopnjo obremenitev v prostoru. Laminat je tudi primeren za talno gretje, kar zagotavlja udobno okolje. Izdelava laminata temelji na 95% vsebnosti lesa, kar zagotavlja naraven in trajnosten material. Ponujajo tudi novo vrsto laminata – AQUA laminat, ki je odporen proti vlagi. Ta laminat je še posebej primeren za prostore, ki so izpostavljeni vlagi, kot so kopalnice, kuhinje in pralnice. Debelina laminata se giblje od 7 do 12 mm, kar zagotavlja trpežnost in stabilnost talnih površin.

Vinilna tla – prilagodljiva izbira za zdravo in trpežno bivalno okolje

Na voljo imajo vinilna tla, ki jih je mogoče polagati s sistemom KLIK ali pa jih je mogoče lepiti, kar omogoča prilagodljivost glede na vaše potrebe. Njihov vinil je brez ftalatov, kar pomeni, da ne vsebuje škodljivih snovi, kar je pomembno za ohranjanje zdravega bivalnega prostora. Debelina njihovega vinila se giblje od 1,5 do 10 mm, kar zagotavlja trpežnost in stabilnost talne površine. V ponudbi imajo tudi vinil s pluto, ki je naravni material, ki dodaja dodatno izolacijo in udobje vinilnim tlem. Poleg prodaje vam nudijo tudi storitev polaganja, tako da vam ni treba skrbeti za to fazo. Za vaše udobje ponujajo tudi dostavo na dom, kar olajša celoten postopek nakupa. Pri naročilih nad 100 m2 vinila vam nudijo dodatnih 10% popusta, kar vam omogoča še bolj ugodno nakupovanje.