žaluzije zunanje
Dom in vrt Moda Storitve

Žaluzije zunanje so primerne za vsak dom

Če ste ravno sredi gradnje svoje hiše, potem vam svetujemo, da kar nekaj časa posvetite tudi izbire primernih senčil za vaša okna. Čeprav se zdi to zgolj malenkost, se tekom let pokaže, da gre za enega ključnih elementov vsake hiše in če že na začetku ne boste razmislili, kakšna senčila bi vam najbolj ustrezala, boste kasneje morda imeli težave in neprijetnosti. Trenutno je ponudba za kakovostne zunanje žaluzije na trgu res vrhunska, zato velja razmisliti o njihovem nakupu.

Žaluzije, zunanje poskrbijo za posebej lep videz hiše

Danes je posebej popularno in zaželeno, da ima nova hiša jasen in odprt pogled navzven. To je sicer res privlačnega in estetskega videza, a marsikdo kasneje ugotovi, da na račun tega trpi zasebnost. Če namreč nimate zaves ali senčil, ki bi vsaj malo zakrivala pogled v vašo hišo je lahko to zelo moteče. Ljudje smo že po naravi zvedavi in zagotovo bo vsak, ki bo šel mimo vaše hiše pogledal, kaj se dogaja v vaši hiši. Žaluzije, zunanje še posebej, vas lahko iz te zagate rešijo hitro in enostavno. Po lastni želji jih boste lahko spustili gor ali dol, bolj ali manj zatemnili prostor in tako upravljali s svojim življenjem. Poleg tega so tovrstne žaluzije izjemnega videza, kar se še posebej dobro poda na moderne objekte, ki že s svojim videzom pritegnejo marsikatero oko.

Žaluzije, zunanje ali notranje?

To je predvsem stvar okusa in lastnih želja, seveda pa je treba pri izbiri tudi razmisliti, kje bi bilo žaluzije lažje in bolj praktično namontirati. Pred nakupom se je zato dobro posvetovati s strokovnjaki, ki si bodo ogledali vašo hišo in vam podali strokovno oceno, kaj bi bilo boljše. Se pa da oboje žaluzije namontirati skoraj na vsako hišo, zato s tem zagotovo ne boste imeli težav.

žaluzije zunanje
Gre za sodobno senčilo, ki se odlično poda tako na stare kot na nove hiše.

Zakaj sploh izbrati žaluzije?

V prvi vrsti zato, ker gre za enega bolj priljubljenih senčil v zadnjem času. Gre za sodobno senčilo, ki se odlično poda tako na stare kot na nove hiše. Njihova prednost pred, na primer roletami, je v tem, da tudi ko jih spustite čisto do konca (čez celo višino okna) lahko še vedno regulirate, koliko svetlobe bo prišlo v vaše stanovanje. To pride še kako prav poleti, ko si vsi želimo, da je v našem stanovanju kar se da hladno, hkrati pa bi želeli, da vseeno pride nekaj svetlobe noter. Zunanje žaluzije vam nudijo vso potrebno zasebnost, preprečujejo, da bi se steklene površine in posledično celotno stanovanje preveč segrevalo, ob vsem tem pa poskrbijo še za eleganten in sodoben videz objekta.

Če se zanimate za žaluzije, zunanje zagotovo sodijo med najboljše rešitve, kar jih lahko dobite na tržišču. Nudijo vam vso potrebno zaščito in zasebnost ter poskrbijo, da se mimoidoči ozirajo in občudujejo eleganco vašega objekta. Izbirate lahko med različnimi vrstami žaluzij, kot na primer predokenskimi, nadokenskimi ali poševnimi. Vsaka od njih po nečem izstopa in nudi rešitve za določene situacije, zato boste nad njimi gotovo navdušeni. Predokenske žaluzije poskrbijo za moderen videz vsakega objekta, hkrati pa skrbijo, da se stanovanje preveč ne segreje. Nadokenske se povežejo z oknom in se vgradijo skupaj kot en element, kar pomeni, da se jih kasneje na objektu skoraj ne vidi. Poševne žaluzije pridejo prav v primerih, ko se odločite za okna nepravilnih oblik (kar je danes zelo moderno). Senčenje takih oken lahko predstavlja kar velik izziv, zato so poševne žaluzije super rešitev za tovrstne situacije.

žaluzije zunanje
Če se zanimate za žaluzije, zunanje zagotovo sodijo med najboljše rešitve, kar jih lahko dobite na tržišču.

Kaj pa cena?

Žaluzije, zunanje in notranje so izdelane iz najboljših materialov in so zato vrhunske kakovosti, zato naj cena ne bo tisti glavni dejavnik pri izbiri vašega senčila. Cena za žaluzije se določa za vsak objekt posebej in torej ni vnaprej določena. Odvisna je namreč od več dejavnikov, kot na primer od vrste žaluzij, velikosti in oblik oken, sistema upravljanja in podobno. O vseh podrobnostih se pred nakupom pogovorite s strokovnjaki, ki vam nato lahko povedo okvirno ceno.

Žaluzije, zunanje so odlična izbira za vaš dom

Kot že rečeno so zunanje žaluzije ene izmed bolj priljubljenih. Izbirate lahko med različnimi barvami in modeli in verjamemo, da boste skupaj s strokovnjaki našli tiste žaluzije, ki se bodo zlile skupaj z vašim domom. Ne pozabite pa se tudi pozanimate, kakšne so možnosti upravljanja z žaluzijami. Ponavadi lahko izbirate med daljinskim ali stikalnim upravljanjem, inteligentnim upravljanjem s pametnim telefonom ali monokomandno upravljanje. Odločitev je povsem vaša, zato izberite tisti način, ki vam najbolj ustreza in na katerega se boste najhitreje privadili. Če si želite zadeve še nekoliko poenostaviti, lahko izberete tudi avtomatsko senzoriko, ki v primeru močnega vetra sama pospravi žaluzije, v primeru močnega sonca pa jih tudi premakne v želeni položaj.

Žaluzije, zunanje pa tudi notranje so torej vaša idealna izbira. Ponašajo se s številnimi prednostmi in inovativnimi rešitvami za vsak dom, zato brž pobrskajte po spletu ali obiščite katero izmed trgovin in se pozanimajte o zunanjih žaluzijah.