orodjarstvo
Storitve

Orodjarstvo: najboljša rešitev na področju izdelave orodij

Orodjarstvo je panoga, ki je nujna za normalno delovanje proizvodenj in razvoj novih podjetij. Zajema izdelavo in vzdrževanje različnih orodij. Svet se razvija in napreduje, zato je v zadnjem času povečana potreba po novih, inovativnih napravah. Če imate v lasti delavnico in potrebujete novo orodje, morate izbrati ponudnika, ki vam bo zagotovil kakovostne izdelke. V nadaljevanju članka vam bomo predstavili orodjarstvo Profilplast, ki se ukvarja z izdelavo sodobnih, profesionalnih orodij. Spoznajte njihove prednosti in jim zaupajte vaše ideje.

Izdelava kvalitetnih orodij

Nove naprave nastajajo s pomočjo sodobne tehnologije in inovativnih idej. Strokovnjaki iz podjetja Profilplast pri svojem delu uporabljajo najbolj kakovostne materiale, hkrati pa strankam ponujajo zmerno ceno. Vedno se držijo rokov izdelave, odlikujeta pa jih tudi natančnost in zanesljivost.

Celostne rešitve

Zaupajte podjetju z bogatimi izkušnjami in se razveselite celostnih rešitev. Orodjarstvo Profilplast vas bo spremljalo od ideje do izvedbe projekta. S tehničnim svetovanjem vam bodo omogočili hiter razvoj in proizvodnjo izdelka, pomagali pa vam bodo tudi pri vzdrževanju. Skupaj boste ustvarili orodja za ekstrudiranje plastike, naprave za izsek in preoblikovanje pločevine, izdelke za brizganje plastičnih mas in ostale naprave po vaših željah.

Sodobna tehnološka oprema

Orodjarstvo Profilplast ima v lasti sodobno opremo, s pomočjo katere je izdelava naprav in orodij na najvišjem nivoju. Brez težav vam bodo zagotovili najsodobnejše CNC stroje za rezkanje, žične in potopne erozije, orodja za ekstrudiranje plastike, naprave za izsek in preoblikovanje pločevine ter drugo opremo po vaših merah. Vaš novi izdelek bo narejen natančno iz brez odstopanj, zato ne odlašajte in jih kontaktirajte še danes.

Znanje in izkušnje

V podjetju so zaposleni profesionalci z bogatim znanjem in izkušnjami na področju orodjarstva. Pohvalijo se lahko z lastnim razvojem, konstrukcijo in sodobno opremljeno orodjarno. Potek izdelave orodij je hiter in učinkovit, zato boste svojo napravo zagotovo dobili v dogovorjenem roku. Najbolj zvesti zaposleni so v podjetju že več kot 30 let, zato vam bodo brez težav priskočili na pomoč pri realizaciji vaše ideje. Svoje delo opravljajo s srcem, kar boste zagotovo začutili že ob prvem srečanju z njimi.

Začutite pristen stik že ob prvem srečanju.

Širok nabor dejavnosti

Orodjarstvo je glavna dejavnost podjetja Profilplast, poleg tega pa so specializirani tudi za druge stvari. Ukvarjajo se z izdelavo različnih izdelkov kot so PVC profili, vrata za kokošnjake, PVC ograje in vrtni rastlinjaki. Skočite na njihovo spletno stran in si oglejte galerijo izdelkov. Na lastne oči se prepričajte, da so vredni zaupanja.

Ekološka osveščenost

V orodjarni Profilplast se zavedajo problematike, ki jo prinaša mikroplastika. Vse njihove izdelke je možno reciklirati in ponovno uporabiti, kar počnejo tudi sami. Odpadke rade volje uporabijo pri proizvodnji novega izdelka, seveda pa sledijo tudi drugim trendom in zakonodaji na področju varovanja okolja.

Orodjarstvo s plemenitimi cilji

Zaradi posebnih ciljev se podjetje Profilplast močno razlikuje od konkurence. Ob načrtovanju prihodnosti ne razmišljajo le o njihovem razvoju, temveč iščejo tudi rešitve za popolno zadovoljstvo zaposlenih in kupcev. Zaradi nenehnih vložkov v nove tehnologije lahko trgu ponudijo kar nekaj delovnih mest prihodnosti, poleg tega pa kakovostne izdelke prodajajo po zmerni ceni. Močno si prizadevajo, da bi prispevali k skupnosti in soustvarjali dobro okolje za družbo. V lokalnem okolju radi podpirajo tudi različne organizacije s pomočjo sponzorstev in donacij.

Prijeten kolektiv

Zagnani fantje iz okoliških hribov se že veselijo sodelovanja z vami. Zavedajo se, da je pristen stik in korekten odnos s stranko najpomembnejši za uspeh. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami vam bodo zagotovo pomagali pri doseganju najboljših rezultatov.

Za kakršnokoli vprašanje glede izdelave in vzdrževanja orodij so vam strokovnjaki iz podjetja Profilplast vedno na voljo. Pokličite jih na telefonsko številko +386 (0)31 675 639, veseli pa bodo tudi vašega sporočila na elektronski naslov profilplast@profilplast.si.