Dom in vrt

Alu vrata Cugelj

Vhodna vrata so prvi vtis vsakega stanovanjskega objekta. Zaradi varnosti je pomembno, da so vrata kvalitetna ter estetsko dovršena. Vrata iz aluminija – cugelj.si vam vse to omogočajo. Alu vrata so tista, ki danes prevladujejo na objektih, saj dajo varnost, prav tako so energetsko zaščitena. Nudijo vam različne barvne kombinacije, različna okrasna polnila ročajev ter so narejena po vaših željah. Podjetje Cugelj je eno od priznanih podjetij vhodnih vrat, vsa vrata vam naredijo v lastni proizvodnji, kar pomeni, da jih ne uvažajo iz tujine.

Vsak ima drugačen okus, zato vam ponujajo različne vrste alu vrata. Še vedno lahko najdete pri njih klasična vhodna vrata. To so enostavna vrata, ampak imajo tiste elegantne linije, ki vrata samo popestrijo. So tako kvalitetna in zvočno izolirana, prav tako so odporne na zunanje vplive. Ponujajo vam 10 različnih modelov ter 4 različne barve teh vrat.

alu vrata

Za vse tiste, ki imajo pasivne hiše vam nudijo malo drugačna vrata za vaš dom. Tukaj lahko najdete malo več izbor različnih barv ter modelov. Tudi ta alu vrata so kvalitetne izvedbe ter zelo varna. Tisti, ki bi radi elegantna vrata, tudi to najdete pri njih. So odlično izolirana, tako toplo, kot zvočno.  Imajo 3 točkovno zaklepanje, kar vam daje še posebno varnost pred tatovi. Tudi tukaj ne najdete samo en model vrat ali barve.

Alu vrata so za vse tiste, ki bi radi nekaj boljšega za svoj objekt. So vrata, ki zelo izstopajo in ne nudijo tisto dolgočasje. Lahko rečemo, da so vrata, ki vabijo pozornost in kar veselo vabijo v samo notranjost objekta. Čeprav so vrata iz aluminija, ne more škodit noben vremenski dejavnik. Ta vrata so primerna za nove objekte, prav tako za tiste, ki bi radi vrata zamenjali. Če ste v fazi nakupa novih vrat, je najboljše, da jim pošljete povpraševanje. Mogoče bodo tudi kmalu pri vam nova alu vrata iz podjetja Cugelj.