Vrtni stroji
Dom in vrt

Vrtni stroji za vsako potrebo

Družinsko podjetje Avtohiša Žibert je svojo dejavnost pričelo leta 1990. Z več kot 30-letnimi izkušnjami so svojo ponudbo razširili, tako da omogočajo tudi nakup kakovostnih vrtnih strojev. Postali so pooblaščeni prodajalec ter serviser za vrtni in industrijski program znamke Honda ter baterijski vrtni program EGO Power+.

Od začetnih 100 m2 servisne delavnice, so svoje poslovne prostore razširili na 2.500 m2. V njihovem salonu si lahko ogledate bogato ponudbo kakovostnih izdelkov in dodatne opreme za vrtni in industrijski program Honda ter baterijski program EGO Power+. Njihovs trgovina se nahaja v Britofu v Kranju, kjer lahko opravite nakup ali pa izbirate med izdelki v njihovi spletni trgovini. Na trgu so prisotni že več kot 30 let, njihova prednost pa je tradicija, kakovost in strokovnost. Z zadovoljstvom sledijo vašim željam in potrebam, da skupaj dosežemo zastavljene cilje.

Strokovna pomoč pri izbiri orodja

Če se soočate s težavo pri izbiri orodja in potrebujete strokovno pomoč, vam bodo z veseljem svetovali ter pomagali izbrati pravi produkt za vaše potrebe. Ponujajo vam tudi možnost ogleda izdelkov v njihovem salonu. Za nakup izdelkov v vrednosti več kot 150 € vam nudijo brezplačno poštnino. Kupcem omogočajo različne načine plačila. Njihov servis vam zagotavlja redno vzdrževanje, popravila, dodatno opremo in rezervne dele za vse izdelke v njihovi ponudbi. Kot pooblaščeni prodajalec in serviser blagovnih znamk Honda in EGO Power+, vam zagotavljajo kvalitetno storitev in hitro reševanje težav.

Trgovina vam nudi širok nabor izdelkov podjetja Honda. Med njimi najdete kosilnice, kosilnice na nitko, agregate, vodne črpalke, traktorske kosilnice, robotske kosilnice, prekopalnike, škarje za živo mejo, puhalnike, snežne freze, transporterje ter dodatno opremo. Prav tako imajo v ponudbi izdelke podjetja EGO Power+, med katerimi najdete kosilnice, Zero Turn kosilnice, kosilnice na nitko, škarje za živo mejo, puhalnike, žage, baterije in polnilce, snežne freze ter dodatno opremo. Posebej za zahtevne uporabnike je na voljo tudi linija Professional-X. V njihovi trgovini vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri in svetovali ter pojasnili vse lastnosti naših izdelkov.

Urejanje vaše trate s kosilnicami podjetja Honda in EGO Power

Honda kosilnice so odlična izbira za enostavno urejanje vaše zelenice. Na spletni strani lahko najdete ponudbo kakovostnih kosilnic, ki so primerne za košnjo različno velikih površin. Lahke so za uporabo in omogočajo enostaven nadzor s svojimi naprednimi sistemi, kot so Versamow, Roto-Stop in Smart Drive. Tako boste lahko kosilnico upravljali le s konicami svojih prstov, ne glede na velikost ali naklon vaše zelenice. Kosilnice so zasnovane tako, da bodo poskrbele za izjemen izgled vaše trate in vam prihranile čas in trud.

Košnja trate je za marsikoga naporno opravilo, vendar vam nove samohodne akumulatorske kosilnice podjetja EGO Power+, ki so na voljo pri njih, lahko olajšajo delo. Te kosilnice so izjemno zmogljive in učinkovite, saj imajo univerzalno združljivost baterij in lahko uporabljate poljubno velikost baterije kateregakoli orodja. Samohodna akumulatorska kosilnica ima samodejni pogonski sistem, ki omogoča popolno kontrolo nad delovanjem, in izdelana je iz lahkih a trpežnih materialov. Brez motečih dejavnikov, kot so hrup, tresenje in izpusti, lahko kosite zelenico nežno in harmonično. Poleg tega brezkrtačni motor z velikim navorom in priložene zmogljive baterije zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko delovno zmogljivost, ki v primerjavi z bencinskimi kosilnicami pogosto presega pričakovanja. Z najmočnejšo kosilnico lahko enostavno pokosite tudi do 1200 kvadratnih metrov zelenice. Samohodna akumulatorska kosilnica vam bo s svojo zmogljivostjo samo olajšala delo in košnjo vaše trate spremenila v prijeten čas na prostem.

Vrtni stroji

Prenosni inverterski agregati za elektriko

Če se odpravljate na vikend oddih v naravo, a se želite hkrati izogniti motečim dejavnikom, kot so pomanjkanje svetlobe ali zvoka, si oglejte in izberite svoj Hondin prenosni inverterski agregat za elektriko iz ponudbe. Agregati so zasnovani tako, da so prenosni nin tihi ter zagotavljajo kakovost, zmogljivost in vsestranskost uporabe. Med drugim ponujajo tudi varčno delovanje, kar pomeni, da lahko brez težav oskrbijo z elektriko vaš oddih v naravi. Ti električni agregati so primerni tudi za profesionalno uporabo, kjer je neizogibna potreba po elektriki zaradi morebitne ustavitve proizvodnje in posledične izgube dobička. Ponudba agregatov za elektriko je široka in pestra in zagotavlja prvorazredno Hondino kvaliteto.

Akumulatorske škarje za živo mejo – učinkovito in natančno obrezovanje

Akumulatorske škarje za živo mejo so nepogrešljiv pripomoček pri urejanju žive meje, ki je lep naravni okras okrog hiše. Te škarje so zasnovane za obrezovanje srednje velikih in velikih živih mej, pa tudi za striženje trave in oblikovanje grmičkov. Pri nakupu lahko izbirate med različnimi baterijami, odvisno od velikosti območja, ki ga morate urediti. Rezila škarij so lasersko rezana in diamantno brušena, kar zagotavlja hitro in natančno obrezovanje. Ponudba vsebuje lahke škarje, ki so tudi enostavne za uporabo. Ponašajo se z visoko kakovostjo in tišjim delovanjem. Pri njih je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato lahko pričakujete le najvišje standarde kvalitete.

Snežna freza Honda – rešitev za hitro in učinkovito čiščenje snega

Sneženje lahko povzroči veliko težav, še posebej pri čiščenju snega s poti, dvorišča ali vrta. Ročno odmetavanje snega je zamudno in utrujajoče opravilo, zato vam predstavljamo rešitev – snežne freze. Pri njih lahko kupite učinkovito snežno frezo Honda po ugodni ceni, ki bo olajšala vaše življenje in vam prihranila veliko časa. Snežna freza Honda je primerna za čiščenje velikih količin snega in ledu z javnih in zasebnih površin.