susilni-stroj-z-varcno-tehnologijo-ecodry
Dom in vrt

Sušilni stroj z varčevalnim sistemom, ki proizvaja minimalno količino vlage

Sušilni stroj je zagotovo izum, ki ga vsi obožujemo. Če pa hočete več izvedeti o pralnem stroju, si oglejte https://www.miele.si/gospodinjski/susilni-stroji-1570.htm. Z njim so oblačila precej bolj mehka in prijetna na otip, obenem pa nam omogoča, da imamo manj oblačil, ki jih je potrebno vsakodnevno likati. Vsekakor gre za produkt, ki nam prihrani čas in denar.

Sušilni stroji Miele imajo vgrajen avtomatski varčevalni sistem, ki omogoča varčevanje skozi celotno življenjsko dobo stroja. Sistem filtriranja in vzdržljiv toplotni izmenjevalnik ohranjata nizko porabo in kratko trajanje programov. Tehnologija EcoDry nam zagotavlja trajno nizko porabo in kratke čase sušenja. Z učinkovito usklajenostjo patentiranega sistema filtriranja in toplotnega izmenjevalnika, ki ne zahteva vzdrževanja, se puhasti delci ne morejo kopičiti v toplotnem izmenjevalniku in tako dolgoročno zmanjšati zmogljivosti.

Oblačila, ki jih operemo in potem posušimo v teh sušilnih strojih niso samo izredno mehka, ampak tudi čudovito dišeča, kar omogoča funkcija FragranceDos. Gre za Mielejeve dišavne vložke v treh čutnih različicah, ki oblačila med sušenjem obogatijo z vonjem, ki nam je najbolj všeč. Dišave izdeluje družinsko podjetje v južni Franciji, ki razvija najrazličnejše dragocene dišavne esence že od leta 1871. Rezultat je prijetno svež in naraven vonj, ki traja do štiri tedne. V najnovejše sušilne stroje pa lahko za posebej izrazit vonj dodate kar dva dišavna vložka naenkrat.Sušilni stroj z varčno tehnologijo EcoDry

Se vam kdaj zgodi, da perilo vzamete iz sušilca in še ni povsem suho? Sušilni stroji z varčno tehnologijo EcoDry imajo patentiran sistem, s katerim bodo naša oblačila posušena natančno tako, kot želimo – tudi če imamo zelo trdo vodo. Sistem PerfectDry namreč omogoča natančno prilagoditev sušenja trenutni vsebnosti kalcija v naši vodi. Tako lahko vedno dosežemo natančno stopnjo suhosti, ki jo želimo. Prav tako imajo sušilni stroj prav poseben toplotni izmenjevalnik, ki ne zahteva vzdrževanja. Zaščiten je z učinkovitim filtrskim sistemom, ki ga ni treba čistiti. Tako je zagotovljeno, da poraba energije ostaja ves čas enako nizka – skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Pri sušilnih strojih se lahko pojavi še ena težava: če sušilni stroj pogosto uporabljamo, to lahko povzroči precej hudo vlago v prostoru. Sušilni stroji z varčno tehnologijo EcoDry pa so oblikovani tako, da se odvečna voda prečrpa v posodo za kondenzat. Le-to lahko nadalje ustrezno uporabite za zalivanje lončnic ali kako drugače. Kolikor boljša je kondenzacijska učinkovitost sušilnega stroja, toliko manj vlage uhaja iz njega. Ti stroji kondenzirajo vlago iz oblačil med sušenjem tako učinkovito, da je pride v prostor le minimalna količina. Manjša kot je zračna vlažnost v bivalnih in gospodinjskih prostorih, manjša je verjetnost, da se na stenah ali stropu razvije plesen. Tako lahko sušilni stroj Miele postavimo celo v prostor brez oken ali ga uporabljamo v pasivnih hišah.