Dom in vrt

Strojne inštalacije podjetja Perin

Strojne inštalacije so zelo pomembne čeprav so ponavadi skrite v zidovih posameznega objekta. Same inštalacije morajo biti dobro nameščene saj vzdržujejo celotno hišo. Če iščete podjetje, ki bi v vaš dom vgradilo strojne inštalacije ste prišli na pravo mesto. Inštalacije Perin se ponašajo že z kar 25 letnimi izkušnjami na področju izvajanja strojih inštalacij. Na storitve, ki smo jih opravili nudimo tudi servis saj nas lahko pokličete vsak dan v tednu, da pridemo in odpravimo težavo, ki se vam je zgodila.

Vodovodne – strojne inštalacije so pomemben del vsakega doma. Zato morajo biti izvedene kvalitetno in vzdržljivo. Pokličite nas, da si zagotovite potrebno kakovost in trajno garancijo za vaše domovanje.

strojne inštalacije

V podjetju inštalacije Perin smo usposobljeni za izvajanje zaključnih del v gradbeništvu, polaganje strojnih inštalacij ter tudi druga inštalacijska opravila. Po potrebi vam prenovimo tudi kopalnico ali položimo ploščice. Svoje delo radi opravljamo saj smo v njem zelo dobri. Odpravljamo tudi zunanjo vlago na vašem domu z posebnimi sušilnimi ometi, ki polepšajo estetski izgled vašega doma.

Potrebujete ureditev centralnega ogrevanja? V podjetju Perin vam uredimo tudi to. Predelava samega ogrevanja, urejanje dimnikov, menjava peči, predelava kurilnic, menjava radiatorjev in še in še. Naše delo res zahteva celega človeka zato se trudimo, da vsak dan v delo vložimo 100% sebe in našega časa. Smo hitri, komunikativni ter poskušamo izpolniti vse želje naših cenjenih strank. Pokličite nas že danes ter si zagotovite celovite strojne inštalacije ter kakovostno izvedbo s katero boste res zadovoljni.

Dosegljivi smo vam na boro.perin@gmail.com ali pa na telefonsko številko 040/691-965. Pokličite nas in dogovorili se bomo za ugodno ceno za izvedbo strojnih inštalacij v vašem domu. Če potrebujete kakršnokoli pomoč ali nasvet smo vam na voljo vse dni v tedno. Kmalu po prejemu vašega sporočila vam bomo odgovorili ali pa vas poklicali za podrobnejše informacije, da skupaj odkrijemo rešitev, ki bo primerna tako za vaš žep kot za vaš dom.