Dom in vrt

Do urejenega doma s keramičarstvom Kerastop.

Vsi vemo, da je lepo urejen dom ključnega pomena za lepo življenje.  Če si želite imeti urejen dom tudi vi nas kontaktirajte saj vam lahko pri keramičarstvu Kerastop uredimo po ugodnih cenah. Prenova kopalnice oz. bolj poznana adaptacija kopalnice je pri našem podjetju opravljena zelo hitro. Zelo radi sodelujemo z našimi strankami ter tako ustvarimo res lepe kopalnice ter druge prostore v hiši. Če se zanimate za tovrstne keramičarske storitve obiščite spletno stran https://www.kerastop.si/

Poleg prenove kopalnic smo naše storitve usmerili tudi v polaganje ploščic, oblaganje ste, izdelava mozaikov, polagamo pa tudi dekorativni kamen. Polaganje dekorativnega kamna je zelo priljubljena storitev predvsem za krašenje določenih elementov. Dekorativni kamen lahko položite kjerkoli. Posebej dober izgled daje pri zaključkih fasad na stanovanjskih hišah. Vse storitve podjetja Kerastop so izjemno kvalitetne. Keramičar je poklic, ki ga naša ekipa jemlje zelo resno ter ga opravljamo s srcem. Svoje delo opravljamo že več kot desetletje kar pomeni, da res poznamo svoje delo. Poleg našega pričanja pa lahko pogledate tudi na našo spletno stran kjer boste lahko videli naše reference sodelovanja s podjetji, ki so z nami res zelo zadovoljni.

keramičarstvo kerastop

Veliko dela opravljamo tudi v tujini kamor odhajamo večkrat mesečno saj se dober glas sliši v deveto vas ter nas naše stranke priporočajo tudi drugim. Keramičarstvo je res poklic, ki ga moreš opravljati z veseljem, da lahko res ustvariš kvalitetno storitev za svoje stranke. Prepričani smo, da boste z nami nadvse zadovoljni tako kot prav vse naše stranke.

Pohitite ter si zagotovite lepo urejen dom ali pa samo kopalnico. Pokličite nas ali pa obiščite našo spletno stran kjer boste našli ogromno informacij o urejanju doma ter obrazec preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje za naše storitve. V kratkem vam bomo odgovorili z našo ponudbo. Keramičarstvo Kerastop vam uredi dom po vaših željah hitro, enostavno in učinkovito.