Spletna trgovina z lasnimi podaljški

Marsikatero dekle si želi bolj gostih ter sijočih las in za vsako od njih je kot naročena spletna trgovina z lasnimi podaljški. Lasulje in lasni podaljški so se nosili že dolgo nazaj, v današnjih časih pa nam je na voljo še precej več možnosti, s katerimi pridobimo gostoto ali dolžino naših las. Spletna trgovina z lasnimi podaljški nam ponuja vse mogoče, od naravnih do sintetičnih lasnih podaljškov, vstavkov za čop, lasulj, celo izdelke za podaljšanje trepalnic in še mnogo več.

Spletna trgovina z lasnimi podaljški vam lahko tudi pomaga pri različnih nasvetih za nego las in lasnih podaljškov, ko se za njih odločimo. Za vsakega, ki ima lasne podaljške je zelo pomembno vedeti, kako se podaljške neguje, saj jim s tem zagotovi daljšo življenjsko dobo ter svež in bleščeč videz.

Preden našamponirate lasne podaljške, jih morate obvezno razčesati, kjer so se zavozlali in to storite le s krtačo za lasne podaljške in po potrebi s sprejem za zavozlane lase. Podaljški so lomljivi, zato bodite predvidni.  Spletna trgovina z lasnimi podaljški svetuje, da lasne podaljške perete čim manj, saj jih s tem obrabite in njihov videz bo lepši, če ne boste pretiravali z nego. Če imate 100% naravne podaljške, je zelo pomembno, da tako kot za vaše lase tudi za njih uporabljate balzam, saj tako poskrbite, da ostanejo mehki in sijoči. Lase pa ne vlecite, drgnite ali ovijajte, saj jih boste s tem samo poškodovali. Balzam naj učinkuje 5 minut, potem pa lasne podaljške nežno posušite z brisačo.

Spletna trgovina z lasnimi podaljški priporoča, da za oprane in suhe podaljške uporabite sprej za zavozlane lase, šele nato začnete česati. Pri tem bodite nadvse previdni, bodite nežni in ne vlecite las. Shranjevanje lasnih podaljškov naj bo na sobni temperaturi, skrite pred hišnimi ljubljenčki.