rolo vrata
Podjetništvo

Kakovostna industrijska rolo vrata so zelo ekonomična

Rolo vrata so najsodobnejši avtomatski sistem dvižnih vrat, kise odpirajo samodejno navzgor in se spustijo s pritiskom na gumb. Njihova prednost je v tem ,da zavzamejo izjemno malo prostora in so primerna za vse objekte, ki nimajo dosti prostora za odpiranje krilnih vrat. Hkrati so rolo vrata hitra in zanesljiva, narejena iz kovin ter zelo odporna na udarce. Primerna so tudi kot zaščita ter se največ uporabijo v industriji, tovornem prometu, skladiščih in delavnicah pa tudi v kmetijstvu.

rolo vrata

Industrijska rolo vrata so zelo kakovostna in različnih dimenzij, Vedno jih prilagodijo glede na stavbo ter potrebe, za kaj se uporabljajo in kje, gre za skladišče, trgovino ali kaj drugega. So avtomatska na gumb, delujejo, če jih z daljincem ali pritiskom na gumb b vratih aktiviramo ,da se dvignejo ali spustijo. Imajo senzor, da če zaznajo, da jim je kaj na poti, se avtomatsko dvignejo, da ne bi poškodovala človeka ali vozilo zato so zelo varna.

Če se odločite za rolo vrata, je to izjemno dobra odločitev, glede na ceno so zelo kakovostna in se splača  njih vložiti, saj bodo pospešila vašo dejavnost in ne boste izgubljali časa z odpiranjem velikih in težkih vrat. Ta vrata niso samo robustna in odporna ter zdržljiva, so tudi zelo ekonomična in varčujejo na energiji.

Kakovostna rolo vrata kupite pri preverjenem dobavitelju, ki ima garancijo ter tudi servis, ki je zelo odziven ter rezervne dele za taka vrata. Največkrat se ne kvarijo, pride pa lahko do česa nepredvidenega ali preveč uporabe, potem jih je potrebno vzdrževati, namazati, mogoče plet pobarvati, naoljiti, zamenjati kakšen del, ki se je obrabil in spet so kot nova.

Izbirate pa lahko tudi med različnimi modeli in barvami ,tako da bodo zgledala zelo usklajeno z vašo celotno stavbo. Mojstri vam jih boso montirali in že jih boste lahko uporabljali po mili volji.