Avtomobilizem

Vrhunske preproge za avto so gumijaste

Preproge za avto ščitijo pod avta pred nesnago in vodo. Če imate otroke dobro veste, kaj to pomeni. Tekstilni tepihi pa se izjemno hitro umažejo, ne posušijo se zlepa, težko jih je očistiti in še izrabijo se. Zato kupite preproge za avto, ki ne bodo imele teh slabih lastnosti ampak ravno obratno, to pa so kvalitetne gumijaste preproge. Te bodo dolgo zdržale, izolirajo vodo, da ne teče po dnu in nimate mokrih nog oziroma čevljem. Kako je to mogoče? S posebno izdelavo in kvalitetnim materialom.

preproge za avto

Preproge za avto so lahko različnih dimenzij, zato preverite, da boste kupili pravo. Vsak znamka avta ima posebno dimenzijo pa tudi obliko. Gumijaste preproge se namreč v prave znamke s pravimi dimenzijami povsem prilegajo na dno. Zapnejo se s posebnim gumbi in nič ne drsijo.

Vrhunske gumijaste preproge za avto so izdelane tako, da imajo posebne kanale, po katerih voda ostaja in se tako izolira s pregradami iz gume tako, da ostane tekočina samo na enem delu preprogarje. To pomeni, da se ne razliva naprej.

To je super novica za vse, ki se veliko vozite tudi po dežju, snegu ali včasih polijete tekočino po tleh la imate otroke, ki polijejo sokove, vodo, jim pade dol sladoled in podobno. Vse to ostane točno tam na preprogi, kjer je padlo dol.

Take preproge za avto, ki so iz gume, je zelo lahko oprati. Enostavno jih operete z vodo, lahko tudi pod pritiskom, in odcedite. Zelo hitro se posušijo in že jih enostavno pripnete nazaj na njihovo mesto. To lahko traja nekaj minut. Pa nikoli se ne obrabijo, dejansko so večne in enako lepe kot takrat, ko ste jih kupili. To pa zato, ker os narejene iz kvalitetnega kavčuka. S takimi preprogami boste res zadovoljni in ne boste več imeli težav z umazanijo, pa naj vozite avto, tovornjak, ali delovni stroj.