Avtomobilizem

Odlično pokrivalo za avto proti toči

Poletje je čas neviht, ki včasih s seboj prinesejo tudi nezaželeno točo. Za vse tiste, ki imajo v lasti avtomobile je to kar velika težava sploh, če si ne lastijo kakšne garaže kjer bi lahko avto “pospravili” pred tem nezaželenim vremenskim pojavom. Je pa preprosta rešitev, kako vozilo zaščititi proti toči tudi med tem ko je na prostem. Pokrivalo za avto proti toči, ki ga lahko naročite na https://www.withcar.si/ponudba/pokrivalo-proti-toci, bo poskrbelo, da bo vaš avto tudi ob pojavu toče ostal zaščiten.

Pokrivalo za avto proti toči je odlična izbira za vse, ki želite zaščititi svoje vozilo. Uporaba je izredno preprosta saj pokrivalo za avto proti toči samo napnete čez celotno vozilo ter ga na določenih mestih zapnete, da ostane na mestu. Vaše vozilo bo tako zaščiteno ob toči z vseh strani. V ponudbi je namreč novo izboljšano pokrivalo, ki ima tudi dodatno bočno zaščito, ki prepreči direktne udarce toče in s tem poškodovanje laka ali celo barve vozila.

pokrivalo za avto proti toči

Pokrivalo za avto proti toči vam lahko prihrani ogromno denarja saj vaš avto dobro zavaruje. Njegova namestitev je preprosta in hitra. Pa tudi za shranjevanje je odločno poskrbljeno v lepi prenosni vrečki, ki ne zavzame veliko prostora in jo lahko vzamete s seboj kamorkoli se že podate na pot. Novo pokrivalo za avto proti toči ima tudi posebno odprtino proti kondenzaciji, ki pride še kako prav, če se pokrivalo uporablja dlje časa. Ta odprtina poskrbi za hitrejše sušenje vozila in preprečuje zadrževanje vlage pod pokrivalom.

Pohitite ter naročite svoje pokrivalo za avto proti toči še danes ter zaščitite vaše vozilo pred nevihtami. Pokrivalo je lahko prav tako tudi odlično darilo za vse, ki svoje vozilo pogosto parkirajo na prostem. Poskrbite za ustrezno zaščito. Obiščite spletno stran withcar.si kjer lahko izveste še več informacij o ponudbi ter naročite svoje novo pokrivalo že danes.