Podjetništvo

Poskrbite, da bosta vaše leto 2017 in koledar 2017 najlepša!

Koledar je sistem, ki nam pomaga organizirati naše dneve – ta sistem nam pride prav vsak dan, ko želimo organizirati svoje družabno življenje, poslovno življenje … Sistem organizacije dnevov je za svoje namene izkoristila religija, ko so določali dneve čaščenja, s tem sistemom si že dolga stoletja pomagamo pri organizaciji kmetijstva.

Vrsta koledarja, ki je danes najbolj pogosto v uporabi, se imenuje gregorijanski koledar. Tega je v 16. stoletju uvedel papež Gregor XIII. Od 16. stoletja pa do danes so se koledarji seveda še dodatno razvili in postali podobni temu, kar danes uporabljamo v praktične namene in kar nam krasi stene.

koledarji 2017

Koledarji na naših stenah, mizah, v naših denarnicah in v naših žepih nam kažejo, katerega dne smo in nam omogočajo, da spremljamo pomembne dogodke v našem življenju. Leto, ki prihaja, obeta, da bo eno najboljših doslej. Naj bo tudi koledar 2017 temu primerno eden najboljših doslej.

Najboljši koledar za 2017 vam izdelamo v podjetju Enzo grafika. V našem podjetju nam nikakor ni pomembno, od kod naša stranka prihaja. Morda ste član društva, morda bi radi naročili koledar 2017, na katerem so vaši otroci in bi ga radi kot nadvse prikupno božično darilo poslali vašim prijateljem in sorodnikom. Morda bi radi koledar za leto 2017 imeli na svoji mizi in si pomembne dogodke kar najhitreje zapisovali vanj, da jih ne pozabite, morda bi radi koleda koledar 2017 nosili v žepu  ali ga obesili na steno – v podjetju Enzo grafika poskrbimo za vse vaše želje.

V čast nam bo, če boste postali naša stranka! Pokličite nas in pogovorili se bomo o tem, kaj mora vaš koledar za leto 2017 imeti – upoštevali bomo vaše želje in izdelali koledar, ki bo popoln za vašo steno, pisalno mizo ali steno vaše stranke, družinskega člana ali prijatelja.