Šport in rekreacija

Petra Škarja

Petra Škarja je mlada in uspešna Dolenjka, ki je avtorica knjig Ameriški milijonarji o spregovorili, Česar nas niso naučili v šolah in pa Virusi Slovenije. Poleg pisanja pa jo zelo veselijo tudi potovanja in popotništvo. Njena uspešna kariera se je začela takrat, ko jo je njen tedanji dolgoletni partner zapustil in se je morala sama znajti kako bo prišla do denarja in preživela. Tako je takrat napisala svojo prvo knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili, katera je bila prava uspešnica.

Petra Škarja ima zelo rada potovanja in odkrivanje novih kotičkov na Zemlji, o njenih potovanjih pa lahko berete tudi na spletni strani http://www.popotniki.net/petra-skarja/. Prepotovala ter obiskala je že kar nekaj celin in držav, kot so ZDA, Mehika, Maldivi, Dominikanska republika, Malta, Šrilanka, Venezuela in Mauritius. V bližnji prihodnosti si želi obiskati tudi naslednje destinacije: Kitajsko, Novo Zelandijo, Islandijo in Tajsko.

Petra Škarja

Ko pride v novo deželo, Petra ni običajna turistka, ampak bolj uživa v odmaknjenih krajih in čarobni naravi, ki jo ponujajo različne dežele. Močno verjame, da takšna potovanja zelo pozitivno vplivajo na njo, z njimi si širi svoja obzorja, dobiva navdihe ter jo pomirijo. Z veseljem se tudi dobi z ostalimi popotniki in z njimi poklepeta o čarobnih deželah, ki so prav zares navdušujoče.

Petra Škarja želi med ljudmi, predvsem med mladimi, širiti in spodbujati unikatnost ter podjetnost. Je tudi predavateljica in je izvedla že veliko uspešnih seminarjev tako sama, kot tudi v sodelovanju z nekaterimi ostalimi podjetniki in znanimi uspešnimi osebami.

Ima tudi svojo spletno stran www.petraskarja.com, na kateri lahko izveste več o njej, si ogledate njena dela in članke. Njen slogan se glasi: Just do it! in meni, da bi se ga morali držati prav vsi. Če tudi vas zanimajo potovanja ali pa ste sami popotniki, je za vas kot nalašč spletna stran www.popotniki.net.