Najem tiskalnika
Računalništvo in tehnologija

Ali se najem tiskalnika za podjetja splača?

Najem tiskalnika pri nas še ni tako uveljavljen kot v tujini, se pa počasi prijemlje, ker podjetja ugotavljajo, da se to dejansko splača. Zakaj? Industrijski in kakovosten tiskalnik ali skener nista tako poceni za nakup. Po nakupu veliko staneta še vzdrževanje ter nakup tonerjev ali kartuš. Najem pa te stroške zniža na ničlo, kar si lahko preberete na spletni strani Fiteha. Ponudba na https://fiteh.si/ je raznovrstna in prilagojena različnim uporabnikom.
Kaj pa sploh pomeni najem tiskalnika? To, kar pomeni vsak najem, torej, da tiskalnik ni v vaši lasti. Zato vam ni treba skrbeti niti zanj niti za črnilo. Enostavno pokličete lastnika in napolnil bo črnilo ali toner in popravil ali zamenjal tiskalnik.

najem tiskalnika

Najem tiskalnika za vas predstavlja razbremenitev. Ne boste ga kupili. Ne boste kupovali kartuš in tonerjev, ker boste imeli v mesečnem najemu že vse to všteto. Lahko porabite, kolikor potrebujete odtisov, pa vam tega ne bodo zaračunali naknadno oziroma dodatno. Če nimate veliko odtisov mesečno, potem imate res velik strošek, ki bo z najemom enostavno izginil. Edino, kar morate kupiti sami, je papir.
Stroški vzdrževanja in servisa odpadejo, ker bo to vedno storil lastnik tiskalnika. Če se bo pokvaril, ga bo enostavno zamenjal. Nikoli ne boste ostali brez. Ko ga pokličete, bo imel s seboj rezervni tiskalnik in ga bo priklopil v primeru, da je to potrebno.
Kot vidite, se najem tiskalnika splača za indistirjo in pisarne ter podjetja in za posameznike z zelo veliko tiskanja. To je dejansko najcenejši način, da pridete do dobrih odtisov in da vam ničesar ne bo manjkalo. Še brezplačno podporo imate. Če kar koli ne dela ali ne znate, boste poklicali mojstra in povedal vam bo, kaj naredite. Če tega ne boste mogli rešiti sami, pa vam bo prišel in pomagal.
Tako boste rešili en velik problem, ki je ponavadi rakova rana vsakega podjetja, če v njem niso ravno zaposleni visoko tehnološko izobraženi ljudje.