Avtomobilizem

Kavč z ležiščem za kvaliteten spanec

Pri nakupu kavča se je potrebno najprej osredotočiti na njegovo dimenzijo in poskrbeti, da bo ustrezal v vaš prostor ne glede na to kako velik je. Če pa ga boste uporabljali tudi za spanje, potem je kavč iz umetnega usnja z dodatnim ležiščem najboljša rešitev.

V pestri ponudbi lahko danes izbirate kavče z ležiščem v obliki dvoseda, troseda ali celo več seda. Pri tem vam je na voljo množica različnih materialov kot tudi oblik in dizajnov.

Kavč z ležiščem omogoča dodatno ležalno površino

Kavč z ležiščem je primeren za vse, ki ga zaradi prostorske stiske uporabljate tudi za dodatno ležalno površino oziroma posteljo. V tem primeru je pomembno, da vam nudi dovolj udobja za prijeten in trden spanec brez jutranjih bolečin v hrbtenici.

Kavč z ležiščem je zato izdelan iz kakovostnega vzmetenja, ki praktično nadomešča posteljo, ob tem pa je pomembno tudi kakovostno oblazinjenje. Za še večje udobje pa lahko razmislite tudi o nakupu posteljnega nadvložka.

Kavč z ležiščem naj bo praktičen

Poleg udobja pri spancu, pa je pomembno, da je kavč z ležiščem tudi praktičen. Če ga boste redno uporabljali tudi za posteljno površino, je pomembno, da je njegovo postavljanje in pospravljanje enostavno in lahko.

Pri tem bodite pozorni na to, da je dvižni predal lahek in priročen, hkrati pa naj kavč z ležiščem nudi tudi dodaten prostor za shranjevanje odej in posteljnine. Na ta način ga boste zagotovo z večjim veseljem pospravili in postavili, posteljnina pa bo lepo pospravljena, a hkrati tudi vedno na dosegu roke.