Šport in rekreacija

David Vidrih opisuje skrite bisere

Potujete ali pa si želite potovati? Iščete nasvete kako in kam potovati ter kje najti najlepše skrite kotičke določenega otoka ali celine? Vse to in še več najdete v spletnem blogu, ki ga za vse popotnike piše David Vidrih. Ta blog najdete na spletni strani: http://www.david-vidrih.info/.

V njem David Vidrih opisuje lepote dežel, ki jih je obiskal, tamkajšnje domačine, hrano, ritem življenja in podobno za popotnike zanimivo naravo ter pomembne informacije. Tako se boste lahko lažje odločili kam potovati, kakšne težave lahko pričakujete in kakšni so domačini s katerimi boste stopili v stik, da boste lahko lepše preživeli tamkajšnje bivanje brez prevelikih težav na poti.

David Vidrih

 David Vidrih se je srečal že z marsikaterimi domačini različnih otokov in ve, da nekateri brez težav sprejmejo turiste drugi pa lahko postanejo agresivni. Da bi se lahko ostali tovrstnim težavam izognili je David Vidrih v svojem spletnem blogu opisal katere otoke velja obiskati in na njih ne boste imeli nikakršnjih težav. Tako boste lahko uživali v lepotah narave brez, da bi morali skrbeti, da vas bo kdo poškodoval ali kako drugače napadel. David Vidrih ve da se je potrebno na potovanje predhodno pripraviti. Prebrati si je treba kaj o tamkajšnji kulturi, da ne bi koga po nepotrebnem užalili brez razloga.

David Vidrih svetuje tudi najem kakšnega vodiča, ki bo lahko v primeru težav v njihovem jeziku razrešil vse oz. večino sporov, ki bodo nastali nenamerno. Za to je res dobro, da najdete nekoga, ki pozna jezik in vas lahko reši iz težkih komplikacij da boste lahko na svojem potovanju maksimalno uživali. Ker so potovanja nekaj tako lepega je dobro, da imate s seboj fotoaparat, ki vam omogoči, da zajamete čudovite trenutke in lepe sončne zahode, ki si jih boste lahko doma ogledovali še dolgo časa po tem ko boste odšli z otoka.