Računalništvo in tehnologija

Canon servis

Se vam je pokvaril računalnik? Ste fotokopirali, pa se je na polovici vse ugasnilo? Vas skener ne želi skenirati? Je vse zgoraj našteto Canon?

Obiščite http://fiteh.si in se zmenite za Canon servis.

canon-servis

Podjetje daje velik pomen servisu, saj se zavedajo, kako pomembno je, da vse naprave perfektno delujejo. Zaposlujejo zelo sposobne kadre, ki vedo kaj delajo in se nenehno izobražujejo na svojem področju dela. Seveda, pa stalno iščejo nove rešitve in tehnologije servisiranja.

Podjetje ima res ugledno tehnično akreditacijo Canon, kar na evropski ravni pomeni, da so tehnično usposobljeni za servisiranje ter druge storitve za vse naprave Canon.

Canon servis vzdržuje in servisira samo z originalnimi deli proizvajalca, kar zagotavlja popolno delovanje naprav in dolgo življenjsko dobo. Imajo stalno zalogo več kot pet tisoč različnih delov, s čimer so pridobili na hitrosti in izboljšali raven vzdrževanja naprav.

Pri Canon servis lahko če je to nujno, zagotovijo prihod serviserja v pičlih dveh urah v kateri koli konec naše države. Če pa imate pomemben in velik projekt, vam nudijo tudi svetovanje in pomoč dan in noč. Pomagajo vam lahko tudi, seveda, na na daljavo.

Pri njihovi podpori vam poleg servisa trdega diska nudijo tudi Canon servis programske opreme.

Nudijo vam ponudbo vse rešitev od začetka pa do konca. Torej, od prodaje, do servisa, do popravil in podaljšane garancije za tiskalnike, skenerje, namizne računalnike in multifunkcijske naprave. Vsa njihova oprema je primerna za domačo rabo, kot tudi za poslovno in produkcijsko vključno s tiskom. V zadnjih letih so se namreč specializirali tudi za skeniranje in velikoformatni tisk.

Canon servis izvajajo samo z originalnimi deli pod katere štejejo kartuše Canon, laserske bobne, fotopotične valje in tonerje v prahu ali tekoči obliki.

Ob sprejemu vašega aparata presodijo čas potreben za popravilo. Če aparata ne morejo popraviti v 24 urah oz. treh dneh, vam ponudijo uporabo nadomestnega aparata. Normalen odzivni čas za prevzem popravljenega aparata je sicer 8 ur.