Avtomobilizem

Vodovodne inštalacije – Pomemben del vsake gradnje

Vodovodne inštalacije podjetja Termoting so strokovne in kvalitetne. Dan danes je v gospodinjstvu pravilna inštalacija vodovodih napeljav nujna in nepogrešljiva, zato vam priporočamo vodovodne inštalacije Termoting, ki vam ponujajo kakovostno in hitro montažo. Življenja brez vode si ne moramo predstavljati.

Voda nam pomaga pri umivanju, zalivanju, čiščenju, nam pomaga pri pranju in skrbi za hidratacijo našega telesa. Ni važno ali obnavljate stari vodovod ali pa ga postavljate v novi objekt. Podjetje Termoting bo poskrbelo za previdno ter profesionalno izvedlo vodovodne inštalacije. Po predhodnem pogovoru in svetovanju vam bo podjetje pripravilo ponudbo. Monterska ekipa z leti izkušenj pa bo poskrbela, da bo projekt dokončan v dogovorjenem času. Vso dobavo materialov in inštalacijska dela opravijo sami.

Celotno podjetje ima na področju vodovodnih inštalacij veliko izkušenj. Zato vam z lahkoto strokovno svetujejo pri izgradnji in montaži vodovodnega sistema. Vodovodne inštalacije, ki jih izvedejo izkušeni mojster imajo s pomočjo kvalitetnih materialov, lahko življenjsko dobo več kot 50 let. Zato boste od te investicije še dolgo let uživali.

Vodovodne inštalacije v hiši ali pa v stanovanju spadajo med grobe napeljave. Vgradijo se lahko takoj, ko se dela na  nosilnih stenah končajo. Zato je pred začetkom kakršne koli izgradnje pomembno narediti kakovosten in natančen načrt, ki bo znižal stroške izgradnje in zagotovil maksimalno učinkovitost izgradnje. Pomembna je tudi sama razporeditev prostorov. Najcenejša cenovna opcija je, da so sanitarni prostori kot so kopalnica in stranišče zgrajeni horizontalno ali pa vertikalno ob kuhinji. Tako porabimo manj materiala in skrajšamo razdalje vodov. Manjše število vodov ter krajše razdalje zagotavljajo zanesljivo delujoč sistem. Zaradi tega so tudi nadaljnja popravila bolj enostavnejša.

Vodne cevi so se v zadnjih letih zelo spremenile. Dan danes imate na voljo tudi plastične cevi, s ali brez aluminijskega spoja. Plastične cevi so vsekakor nadomestile vroče pocinkane železne cevi, kakor tudi bakrene cevi in svinčene cevi. Nekatere stranke se še danes odločajo za starejše možnosti cevi, vendar so te zapletene in jih zelo težko inštalirati.