Storitve

Tiskanje nalepk – cena je lahko ugodna tudi za manjše naklade

Vsak izdelek potrebuje nalepko, ki je izdelana po meri. Za dosego tega cilja pa je potrebno ustrezno tiskanje nalepk – cena se je, kot lahko preberemo v nadaljevanju, zaradi posebne tehnologije znižala tudi za nizke naklade. Pri podjetju Artis Linija so se specializirali za tehnologijo, ki jim omogoča, da lahko na enostaven način prilagodijo in izrežejo etikete po meri, brez potrebe po izdelavi dragih izsekovalnih orodij, tako je lahko za tiskanje nalepk cena ugodna. Izsekovalna orodja povzročajo visoke stroške, ko gre za tiskanje nalepk. Cena teh orodij predstavlja lahko precejšen delež končnega stroška pri majhni nakladi etiket.

Z njihovo tehnologijo, ko gre za tiskanje nalepk (cena je konkurenčna) lahko izdelajo različne vrste etiket z zelo malo omejitvami pri izdelavi. Izdelek po tisku preprosto izrežejo po grafični zasnovi linij z izredno natančnim optičnim senzorjem, kar zagotavlja izdelek brez napake in izjemno majhno odstopanje od zarisanih linij. Tehnologija jim tudi omogoča izrezovanje različnih oblik s kompleksnimi krivuljami, kot so posamezne črke in številke, ostre ali zaobljene robove, vse prilagojene vašim potrebam. Izdelava je hitra in stroškovno učinkovita, kar jim omogoča izdelavo visoko kakovostnih izdelkov po dostopni ceni.

Kako pri izdelavi etiket prihraniti in hkrati izstopati iz množice etiket?

Pri izdelavi etiket s kompleksnejšo obliko, ki zahtevajo daljši čas izreza, je strošek nekoliko višji kot pri bolj enostavnih oblikah, kot so kvadrat ali krog. Kljub temu se izdelava takšne etikete izkaže kot cenejša v primerjavi z izdelavo z uporabo orodja. Stroški izdelave izsekovalnega orodja pa se lahko zelo razlikujejo, vendar se zahtevajo višji stroški. Ko gre za tiskanje nalepk – cena orodja se lahko giblje med 70 € in 200 € ali pa celo več, je izdelava etiket s pomočjo tehnologije izrezovanja po meri veliko bolj priročna in ugodnejša opcija, še posebej za majhne količine.

Pri izdelavi etiket po meri lahko dosežejo izstopanje vašega izdelka od konkurence z različnimi možnostmi dodelave. Med te možnosti sodijo izbira inovativnega dizajna, s katerim lahko dosežejo izjemno vpadljive ali bolj minimalistične elemente. Prav tako lahko s polnimi in živimi barvami poudarijo vizualne elemente etikete, medtem ko lahko tiskanje nalepk (cena v tem primeru ni tako pomembna, ker ima velik učinek na kupce) s srebrno ali zlato barvo etiketi doda prestižen videz. Mat videz etikete izgleda naraven in prijazen na pogled, sijajni videz etikete pa pritegne pozornost z leskom in odtenki. Tako kot poseben izrez etikete, ki ji lahko doda igrivo noto, ali pa parcialno lakiranje etiket, kjer ima del etikete sijajni izgled, medtem ko je preostanek etikete mat v strukturi. S pomočjo uporabe teh možnosti lahko vaša etiketa postane privlačna za potencialne stranke, hkrati pa izstopa iz množice enostavnejših etiket.

Tiskanje nalepk cena

Izkoristite moč po meri izdelanih nalepk za učinkovitejšo promocijo vaših izdelkov

Pri oglaševanju izdelkov in storitev se vedno več podjetij obrača k opaznejšim taktikam promocije kot sta npr. oglaševanje na spletnih brskalnikih in socialnih medijih. Z namenom optimalne konverzije strank na kvaliteto njihovih produktov ali storitev, se podjetja pogosteje odločajo da stranke prepričajo s pravo, relevantno izkušnjo – kjer izdelki in storitve izstopajo, tako da imajo potrošniki namen kupovati njihove blagovne znamke ali se jim vsaj priporočiti.

Odličen način za promocijo blagovne znamke in izboljšanje prepoznavnosti je po meri izdelana nalepka na paketu, produktu ali prostoru, kjer se storitve nudijo. Nalepke, ki so izdelane po naročilu, so cenovno ugodne in hkrati učinkovito orodje marketinga, ki se vtisne v spomin stranke. Pri izbiri idealne nalepke pa je bistveno, da izstopa ter izžareva estetsko privlačnost izdelka ali storitve in tako služi kot pametno izkoriščen prostor za promocijo in vključevanje informacij o izdelku ali storitvi.

Izdelava nalepk po meri za zaščito vašega izdelka pred nepooblaščeno uporabo ali zlorabo

Če potrebujete zaščito vašega izdelka pred nepooblaščenim odpiranjem, prevzemanjem ali zlorabo, lahko izdelajo nalepke po meri, ki bodo zagotovile varnost vašega izdelka. Skupaj z vami oblikujejo izgled nalepke, ki se nato natisne na posebnem varnostnem materialu. Te nalepke je praktično nemogoče ponarediti, saj se uničijo ob poskusu odstranjevanja. Ko je nalepka enkrat odstranjena, ni več mogoče zatesniti embalaže ali jo premakniti na drug predmet ali mesto.

V ponudbi imajo nekaj standardnih nalepk, ki jih zahteva država, kot so nalepke za varnostni inženiring, ADR in opozorilne nalepke. Vendar pa večinoma ustvarjajo nalepke po meri za stranke, da lahko zadovoljijo njihove posebne potrebe. Ker je, ko gre za tiskanje nalepk, cena pomemben dejavnik, so posodobili proizvodnjo, da lahko izdelujejo etikete brez potrebe po grafičnem orodju. To zmanjšuje stroške in jim omogoča izjemno konkurenčne cene, tudi pri manjših nakladah. Nalepke po meri pa so lahko oblikovane po vaših željah in neomejene v svoji obliki.

Izdelava nalepk po meri za različne namene

Pri izdelavi vaših nalepk po meri praktično ni omejitev, saj lahko izrežejo nalepke v poljubni velikosti in uporabijo različne tehnike, ko gre za tiskanje nalepk (cena se prilagaja količini), ki zagotavljajo obstojnost in živahne barve. Običajno priporočajo, da so črke v besedilu vsaj 1 milimeter visoke, vendar lahko s posebnimi nastavitvami, ko gre za tiskanje nalepk (cena je odvisna od projekta) poteka tako, da se tiska tudi drobnejše tekste. Poleg tega lahko izdelajo tudi brezbarvne dvignjene pike s pomočjo eksponentnega laka, ki so uporabne kot Braillova pisava za slepe in slabovidne. Skratka, kar koli si želite, verjetno lahko izdelajo.