Moda

Tisk majic za različne dogodke

Vedno več se ob določenih dogodkih izvaja tisk majic na primer za rojstne dneve, obletnice, dekliščine, fantovščine, otvoritve, športne dogodke in tako naprej. Poleg tega je tisk majic za še lepša promocijska darila, ko dobite nove stranke, ob posebnih priložnostih in odprtju podjetja. To je res nekaj, kar lahko uporabimo prav za vsako zadevo in je postalo vedno bolj moderno med vsemi generacijam. Pa prav tako ni drago in je dovolj poceni, motive pa si izbirate sami ali vprašate za ideje ponudnika, oziroma strokovnjake za to.

tisk majic

Tisk majic je lahko za resne zadeve ali pa le za šalo. Če je tisk majic za šalo je na njih dobro natisnit kakšno besedilo v različnih tipografijah. Za ideje se lahko vedno pogleda na internet, saj je tam največ idej in vam o sigurno vsaj ena všeč. Poleg napisa se lahko tudi da kakšno sliko in karikaturo osebe, ki naredi majico še boljšo. Tisk majic je lahko tudi presenečenje, na primer, da na njih piše da bo oseba postala babica in tako naprej. Pri tem imate res polno načinov, kakšen dizajn bo, barva, tipografija, oblika in tako naprej. Poleg tisk majic je tudi tisk kap, nogavic, šalov in še lahko naštevamo.

Take majice si lahko tudi lep spominček, ko najemo potiskano majico v omari čez nekaj let in se spomnimo kako lepo smo se imeli na tistem dogodku. Podobno kot, da bi za nazaj gledali v album slik, le da lahko majico oblečemo in jo še vedno nosimo. Zelo kvaliteten tisk majic se hitro najde, na primer eno od podjetij ki nudi to storitev je Magma media. Nudijo še veliko več ostalih ponudb za promocijo in oglaševanje izdelkov. Njihov tisk je zelo kvaliteten in poceni, za vprašanja so vedno na voljo in tudi radi pomagajo pri idejah, oziroma dizajnu določenih storitev, če jih vi nimate.