Meghan markle
Moda

Meghan markle je najnovejša princesa britanske kraljeve družine

Meghan markle je žena angleškega princa Harryja. Tako je postala tudi članica britanske kraljeve družine. V tem letu je dopolnila 40 let. Ljudje se sprašujejo, kdo je ta lepa ženska in kaj meghan markle v Ameriki počne? Njeno dosedanje življenje je bilo drugačno kot potem, ko je postala članica kraljeve družine. Rodila se je 4. avgusta 1981 v Los Angelesu v Kaliforniji. Mama je bila klinična terapevtka in inštruktorica joge, oče pa direktor TV razsvetljave in fotografije. Študirala je igralstvo in mednarodne odnose na univerzi za komuniciranje Northwestern. Igrala je v nekaj televizijskih serijah. Najbolj znana pa je bila v TV serji Suits.

Meghan markle

Meghan markle je v ameriški seriji Suits dobila pomembno vlogo. Sodelovala je s pomembnimi soigralci in postala znana. Ta serija je požela zelo velik uspeh. Ko se je poročila s prince Harryjem, pa je z igralstvom prenehala. Prvič se je v javnosti pojavila po prvem porodu leta 2019, kjer se je s svojo družino opravila v Afriko na prvo turnejo kraljeve družine. Vendar meghan markle kraljeva družina ni dobro sprejela, zato sta objavila novico, da odstopata od visokih vlog v kraljevi družini. Prizadevata pa se za finančno neodvisnost.

Princesa meghan markle seveda spoštuje kraljico. Tudi otroka vzgajata kot kralja. Osredotočila pa sta se na dobrodelnost. Svojih nazivov par ne uporablja in se ne namerava vrniti h dolžnostim kraljeve družine. Ne moreta namreč združiti obeh vlog, ki ju narekujeta javna služba in pa kraljeva družina. Princesa je bila žalostna, ker se njen oče zaradi zdravstvenih težav ni mogel udeležiti njene poroke. Z možem se imata zares rada in kljub težavam ostajata skupaj ter gresta po poteh moževe matere, ki je tragično preminula v prometni nesreči. Okoliščine pa so bile izjemno neobičajne in še do danes nepojasnjene. Vendar spomin na Diano ostaja neizbrisne in nepozaben. Možno je, da jo bo Meghan enkrat zasenčila.