moje delo
Podjetništvo

Moje delo najdete na Deloglasniku

Iskanje in zamenjava dela je lahko težavno, če ne veste kje iskati. Nova dela lahko preverite na https://www.deloglasnik.si/moje-delo/, kjer se objavlja več sto del dnevno. S pomočjo naprednega iskalnika lahko enostavno iščete vrsto dela, ki ustreza vsem vašim željam in zahtevam. Poleg tega je na spletni strani Deloglasnik še ogromno dodatne vsebine, ki vam bo pomagala pri iskanju nove zaposlitve. Prijava na spletni portal vam bo odprla ogromno dodatnih možnosti, da najdete moje delo, ki bo primerno za vas.

Spletni portal Deloglasnik

Deloglasnik je spletni portal, ki iskalcem zaposlitve vsak dan nudi različne vrste dela. Na moje delo se lahko preprosto prijavite kar preko portala. Tako je vaše iskanje dela še toliko bolj enostavno. Ker pa iskanje zaposlitve nekaterim predstavlja težave, pa je poskrbljeno tudi za to. Na spletnemu portalu lahko namreč brskate med ogromno različnimi prispevki iz različnih področij.

Največ je seveda poudarka na prispevkih, ki govorijo, kako najlažje najti delo. Naučite se lahko napisati življenjepis, ki bo izstopal iz večine in delodajalcu podal ravno to, kar išče. Naučili se boste tudi vse dodatne trike, ki so pomembni pri pisanju življenjepisov. Prispevki svetujejo tudi, kako se obnašati na razgovoru, da se predstavite v najboljši luči in prepričate potencialnega delodajalca, da ste primerni kandidat. Tematik je res veliko.

Moje delo – iskanje zaposlitve

Najti moje delo je z Deloglasnikom izjemno enostavno. Za začetek imate na voljo osnovno filtriranje, uporabite pa lahko tudi napredno, kjer je veliko več možnosti za podrobnejše iskanje dela. Za začetek lahko izberete regijo in kategorijo, kjer iščete delo. Potem pa lahko dodatno iščete med oglasi glede na vrsto dela, torej ali gre za določeno ali nedoločeno zaposlitev. Glede na vašo izobrazbo lahko filtrirate le tiste oglase, ki so relevantni za vašo dokončano izobrazbo. Vsak dodaten filter bo poiskal bolj primerne oglase za vas.