Lepota in zdravje

Kam na pregled vida?

Slabo vidite? Pojdite na pregled vida k Moj optik, kjer se lahko naročite na številki 031 687 565. Lahko se naročite na pregled vida za očala, na pregled za kontaktne leče ali samo na merjenje očesnih podatkov.

Na pregled vida za očala se lahko naročite na prej omenjeni številki, lahko pa se naročite tako, da izpolnete za to namenjen obrazec. En dan pred pregledom dobite sms sporočilo na telefon, ki vas opomni da imate naslednji dan pregled vida. Pregled traja v povprečju 20-30 min, kjer se vam popolnoma posvetijo in izmerijo prav tako dioptrijo za na blizu in daleč. Če se odločite za pregled vida za kontaktne leče, vam svetujejo o lečah, se pogovorite s specialistom zakaj bi sploh imeli leče in če so leče sploh prava izbira za vas ter kakšne leče vam ustrezajo. Kajti niso vse za vsakogar. Po pogovoru vam opravijo natančen pregled vida, da boste dobili prave leče, kajti če ne boste imeli pravih lahko pride do dolgotrajnih poškodb oči. Zatem vas bodo tudi podučili kako ravnati z njimi, razen če niste tam prvič in jih nosite že dalj časa. Če imate že očala in vam nikakor ne ustrezajo ob gledanju skozi njih saj vas nekaj moti ob gledanju, se odločite za pregled vida tako da odidete na meritve k Moj optik. Danes z napredno tehnologijo izmerijo natančno razdaljo med zenicama in jo razdelijo posamezno na vsako oko posebej saj se vsako oko razlikuje lahko že za manj kot 1 milimeter a pri očalih to pomeni veliko, če niso primerna za vas. Zato se po pregledu vida z merjenjem pogovorijo z vami in vam svetujejo nova očala če le tu tiči napaka.

pregled vida

Če hočete na pregled vida k Moj optik jih lahko najdete na naslovu Železna cesta 10c, 1000 Ljubljana, ali jih pokličete na telefonsko številko 059 012 722, ali pa jih kontaktirate po e-pošti na naslovu info@mojoptik.si in se bodo posvetovali z vami.