Lepota in zdravje

Kvalitetni čebelji izdelki Medenega zaklada

Na trgu je veliko spletnih trgovin, ki ponujajo naravne in zdrave izdelke, a vseeno se jih najde le nekaj, ki so narejene s srcem in ljubeznijo. Medeni zaklad je ena izmed njih, ki se lahko pohvali z vrhunskimi medenimi izdelki, ki so ročno izdelani in so vam ves čas na voljo preko njihove spletne trgovine (www.medenizaklad.si).

Njihova zgodba

Medeni zaklad je znana blagovna znamka in plod dolgoletnega čebelarstva marljive družine Kapun z Goričkega. Družinsko čebelarstvo je danes pri njih že tradicija, a spočetka temu seveda ni bilo tako. Erik Kapun je že v otroštvu sicer svojemu očetu pomagal pri delu s čebelami, z leti pa mu je vse skupaj prešlo v kri. Navdušen je nad delom, ki ga opravlja, v čebelarstvu je našel svoje poslanstvo. Po letih izkušenj, izobraževanj in predajanja je postal pravi čebelarski mojster in leta 2015 prevzel družinsko čebelarstvo.

Skupaj s svojo partnerico sta ustanovila blagovno znamko Medeni zaklad, postavila sta spletno trgovino in v njej ponudila svoje medene izdelke. Ti so hitro našli pot do končnih uporabnikov, saj so naravnost vrhunski, izdelani so iz visokokakovostnega prvovrstnega medu in drugih čebeljih izdelkov. Vabimo vas, da v njihovo spletno trgovino pokukate tudi sami in naročite izdelke po svojih željah ter na ta način podprete trdo delo Erika ter njegove življenjske sopotnice.

Ponudba

Med izdelki, ki jih imajo v ponudbi, se tako najdejo najrazličnejše vrste medu (gozdni, akacijev, lipov, cvetlični, kostanjev). Čisto vsaka od teh vrst medu ima svojstven vonj in okus, saj čebele obiskujejo različne rastline. Iz cvetov pridno nabirajo nektar ter ustvarjajo med, ki odlično vpliva na človeško telo. Pomaga namreč pri krepitvi imunskega sistema, omili prebavne težave ter je dober vir energije, kadar jo potrebujemo.

Ne le med, Medeni zaklad ima na voljo tudi številne druge čebelje produkte, med katerimi najdemo propolis, matični mleček, medeno milo, medena mazila … Vse to je izdelano iz čebeljih izločkov ter dobro vpliva na naše telo. Propolis na primer poznamo po tem, da deluje protivnetno, matični mleček pa po tem, da ima številne koristne minerale ter vitamine.

Če vas zanima naravna kozmetika, naj dodamo, da Medeni zaklad nudi tudi to. Izdelana in pakirana je ročno, poleg tega vsebuje deviški čebelji vosek. Ne vsebuje pa sulfatov, silikonov ali parebenov in niti ne drugih škodljivih snovi. Takšni izdelki so do vaše kože izredno prijazni, saj so obogateni z vrhunskimi naravnimi sestavinami in vonji, ki očarajo vsakič znova. Preizkusite kozmetične izdelke, kot so kreme za obraz, losjoni za telo, mazilo za ustnice in še in še.

Poleg vsega tega pa je Medeni zaklad poznan tudi po svojih edinstvenih svečah, ki so izdelane ročno, in to iz 100-odstotnega čebeljega voska. Preverite ponudbo, oglejte si sveče v različnih vonjih ter oblikah in si še danes zagotovite čudovite okras za vaš dom ali pa izvirno darilo za svoje bližnje. Izdelujejo namreč tudi sveče s prazničnimi motivi, ki očarajo vsakega. Ne pozabite, da lahko njihove sveče uporabljate tudi kot naravni odganjalec nadležnih komarjev, ki jih naravni vonj čebeljega voska moti.

Trajnostna ozaveščenost

Ekološka ozaveščenost in trajnostni način pridelave medu ter drugih čebeljih izdelkov sta prav tako vodilo medenega zaklada. Ker pri njih vestno skrbijo tako za naravno na splošno kot za čebele, pri svoji pridelavi uporabljajo le naravne materiale, v velikem loku pa se izogibajo vseh umetnih sredstev, kar je zagotovo velika dodana vrednost tega družinskega podjetja. Dovolite, da se vam Medeni zaklad prestavi kot odlično podjetje, ki temelji na tradiciji in jo tudi spoštuje. Prav tako spoštuje naravo in svoje stranke, saj jim nudi odlične medene izdelke, ki temeljijo na prvovrstnih in visokokakovostnih medenih izdelkih.

Spletna trgovina Medeni zaklad je odlična izbira za vse, ki iščejo naravne izdelke za krepitev svojega imunskega sistema, pomoč pri prebavnih težavah ali pa si želijo samo razvajanja z okusnimi naravnimi izdelki. Izdelki Medenega zaklada so primerni za vsakogar, ne glede na starost ali spol, saj so odlični za vaše zdravje in dobro počutje. Skrb za naravo in okolje je v današnjem času še posebej pomembna, zato je izbira Medenega zaklada prava odločitev tudi za tiste, ki se zavedajo svoje vloge pri varovanju našega planeta.

V Medenem zakladu verjamejo v moč narave in čebel, zato se trudijo pridelovati izdelke, ki so narejeni iz najboljših naravnih sestavin in so brez škodljivih snovi. Izdelki iz njihove ponudbe so obogateni s srcem in veliko ljubeznijo do čebel ter čebelarstva. Če se želite prepričati o kakovosti njihovih izdelkov, vam priporočamo, da jih preizkusite kar sami.