Avtomobilizem

Letna vinjeta 2021 za naše ceste

Če gledamo se letna vinjeta 2021 najbolj splača, vozimo se lahko celo leto oziroma od 1. decembra pa vse do 31. januarja naslednje leto z njo. Potekajo pa včasih že od pozne jeseni razne nagradne igre, ki pa so včasih tudi malo zavajajoče in te znajo malo nategnit.Če hočemo se vozit po naših avtocestah, moramo vsako leto na naš avto oziroma na steklo zalepit vinjeto. Tako je tudi še za naslednje leto, potem pa pravijo, da bomo končali z vinjetami. Včasih je težava, ko moramo kupit vinjeto, saj 110 EUR ni malo in si vsi danes to težko privoščijo.

Letos so že v prodaji nove vinjete za leto 2021 od 1. decembra. Letna vinjeta 2021 je lepe svetlo modre barve, cena za njo pa ostaja zaenkrat ista 110 EUR. Kot sem omenila, potekajo razne nagradne igre, ki se na koncu izkažejo, da niso resnične. Vem pa za eno nagradno igro, kjer sigurno  boste dobili, seveda, če boste izžrebani letno vinjeto 2021. gospod Tomaž Gorec znani popotnik, fotograf in znan podjetnik vam jo bo sigurno podaril. Še danes se lahko prijavite na njegovi spletni strani, samo v Google vpišite Tomaž Gorec in na njegovi spletni strani boste našli nagradno igro. Kar pa morate tudi narediti je, da všečkate tudi njega na Facebook strani.

letna vinjeta 2021

Vsak je vesel, če mogoče kje kaj zadene. 110 EUR pa ni malo denarja in, če boste zadeli mogoče letno vinjeto 2021 boste sigurno veseli. Res, da se jih bo sigurno veliko prijavilo, ampak, če ne sodelujete v nagradni igri nimate možnosti, da bi zadeli. Zato poiščite njegovo spletno stran in se hitro prijavite, da zadenete vinjeto 2021.

Po avtocesti v Sloveniji se ne morete vozit brez vinjete. Če nočete kazni od 300 pa vse do 800 EUR, je boljše da kupite vinjeto za vaš avto. Pri nam še poznamo mesečno ter tedensko vinjeto, samo najbolj se prodajajo letne vinjete, saj lahko greš na avtocesto čez celo leto oziroma 14 mesecev. Letna vinjeta 2021 je že na prodajnih mestih na vseh bencinskih servisih ter v določenih trgovinah. Nekatere poslovalnice vam nudijo tudi obročno plačevanje za vinjeto, saj si jo na tak način nekateri lažje privoščimo.

Letna vinjeta 2021 mora bit na našem avtu, pa če hočemo ali ne. Boljše, da se vozimo po avtocesti, ker določene relacije so le krajše, kot, da se vozimo po lokalnih cestah. Res, da vidiš več narave, če ne dirkaš po avtocesti, ampak se včasih cesta vleče in prav tako čas. Saj še je kar precej vožnje po naši Sloveniji, kjer ni avtoceste in vidimo ogromno vsega lepega. Avtocesta je le cesta, da hitreje pridemo na naš cilj, ampak po omejitvah.

Tisti, ki si res težko kupite vinjeto, probajte čez leto nekako varčevati. Dajte si vsak mesec nekaj vstran. Samo sedaj je že prepozno, letos je letna vinjeta 2021 še zadnjič. Zato je edina prilika, da se še prijavite v nagradno igro od Tomaža. On vas ne bo okoli prinesel, nekomu bo res podaril letno vinjeto za leto 2021. mogoče pa bo ta sreča na vaši strani, samo prijavit se morate, nič vas ne stane.