Lepota in zdravje

Hipnoza je del našega vsakdana

Hipnoza nas obdaja vsak dan od rojstva naprej in je vsa komunikacija, ki jo imamo med seboj. O tej temi več preberite na povezavi www.mastermindakademija.com/samohipnoza-hipnoza in izvedeli boste, kako jo vsak dan uporabljamo. Večino ne najbolje, ampak se lahko naučite, kako jo uporabite sebi in drugim v prid. Hipnoza je dejansko vsak govor in pogovor, vse kar slišimo iz okolice in kar sami spregovorimo. Potem je le odvisno, kaj govorimo in kaj poslušamo, to se nam potem tudi dogaja v življenju.

hipnoza

Hipnoza je veda ki se jo lahko vsak nauči uporabljati pravilno. Pomembno je to, da se zavedamo, kaj pravzaprav govorimo in poslušamo. Če želimo ostati zdravi in na pravi poti, je pomembno, da se izolirano od negativnih in nezdravih informacij, da k sebi spuščamo le v redu informacije. V primeru, da to ni možno, pa s tehniko hipnoze lahko zadeve spremenimo.

Hipnoza ne deluje samo navzven, ampak tudi na nas navznoter in temu rečemo samo hipnoza. To je stanje, v katerem se prepričamo v nekaj, kar mi smo ali bomo postali. Lahko postanemo kar koli. Lahko smo uspešni, če smo tako prepričani ali pa žrtve, če se v to sami prepričamo. Dejansko nas nihče ne more prepričati v nasprotno, če mi tega ne dovolimo.

Vendar potrebujemo na tem področju vajo, dejansko veliko vaje. Saj imamo lahko vgrajeno prepričanje od okolice, da ne moremo vplivati na naše življenje. Vendar je to neresnica, slaba hipnoza, ki na nas deluje uničujoče in lahko vpliva seveda tudi na našo okolic, na primer na otroke. Mi jih lahko hipnotiziramo sami, da niso uspešni.

Zato priporočamo, da se udeležite delavnice hipnoze in se naučite to tehniko uporabiti sebi v prid in v prid svojim bližnjim. Tako si boste pomagali do uspeha in ravnovesja v življenju, do več denarja in do boljšega zdravja ter dobrega počutja. To pa bi gotovo vsak rad imel.