Podjetništvo

Kakovostno grafično oblikovanje in celostna grafična podoba

Podjetje Moj Atelje, ki ga lahko najdete na spletni strani www.mojatelje.si, vam nudi odlične in kakovostne storitve za vse vrste priložnosti, za vas in za vaše podjetje. Njihove storitve so opravljene profesionalne, kakovost in izdelki pa govorijo sami zase. Sodelovali so že z mnogimi zadovoljnimi stranka, ki samo še potrjujejo njihovo porofesionalnost. Storitve s katerimi se ukvarjajo in katere so vam na voljo so: grtafično oblikovanje, oblikovanje celostne grafične podobe, arhitektura in dekoracija.

Pod arhitekturne storitve spadajo projektiranje, prenova hiše oziroma stanovanja in poslovnih prostorov ter opremljanje notranjih prostorov. Svoje delo opravljajo natančno in se popolnoma prilagajajo željam stranke. Najprej se s strankami seveda dogovorijo za srečanje, kjer stranke izrazijo svoje želje in sklenejo kako se bodo dela lotili.

Najbolj zaželjena storitev je grafično oblikovanje, kar ni nič čudnega, saj je naše življenje in delo v večji meri povezno s tehnologijo, stroji in računalniki. Storitve, ki jih nudijo pod panogo grafičnega oblikovanja so: izdelava logotipa, izdelava in tisk vizitk, letakov, plakatov, zloženk, koledarje, oblikovanje tiskovin in izdelava spletnih strani, najblj zaželjena med strankami pa je celostna grafična podoba in oblikovanje le-te.

Moj Atelje

Celostna grafična podoba je predvsem pomembna v podjetji, da bodo uspešnain privabila čim več strank. Izdelali vam bodo unikatno, domiselno in barvito celostno grafično podobo, s katero boste nedvomno zadovoljni. Pod oblikovanje celostne grafične podobe sodi oblikovanje logotipa, vizitk, letakov, dopisnih listov in računov, ovojnic, map, tabel, embalaž ter promocijskega materiala. Podjetje Moj Atelje je sodelovalo in izdelovalo grafično oblikovanje za mnoga znana podjetja v Sloveniji.

Če želite več informacij si lahko vse o njihovih storitvah preberete na spletni strani www.mojatelje.si. Če se zanimate za celostno grafično oblikovanje in grafično podobo pa jim na njihovi spletni strani lahko pošljete tudi povpraševanje ali pa jih kontaktirate na njihovo telefonsko številko oziroma elektronski naslov.