Računalništvo in tehnologija

Gleeden za iskanje partnerja

Ste že spoznali spletni portal Gleeden? No, če ste že v srečni zvezi, potem to ni potrebno, v primeru, da pa ste samski preizkusite Gleeden še danes! Spletni portal za online spoznavanje novih ljudi je idealen za vse, ki želijo spoznati nove prijatelje, novo punco/fanta, za vse, ki so za resnejše zadeve in tudi za tiste, ki še ne iščejo osebe za pred oltar. Gleeden je vrhunski portal, ki je bil ustanovljen leta 2006, ko so se spletne zmenkarije šele pojavile na trgu.

gleeden

Bil je eden prvih tovrstnih portalov, zato bi mnogi rekli, da je danes že zastarel. Vendar temu ni tako. Vsi tisti, ki vidijo samo najbolj moderne spletne portale, pozabljajo na zelo pomembno dejstvo, in sicer, da so spletni portali, kot je na primer Gleeden, že zelo dolgo časa na sceni in da so njihove dolgoletne izkušnje zagotovo izredno pomembne. In ravno te izkušnje so jih pripeljale do ogromnega števila uporabnikov. Torej, kljub malo starejši spletni strani, ima Gleeden danes še vedno daleč največ registriranih uporabnikov in tudi daleč največ uporabnikov, ki portal uporabljajo prav vsak dan. Zagotovo se sprašujete kako jim uspe, da jih uporabniki obiščejo prav vsak dan? No, naj vam pojasnimo.

Vsi, ki se spoznajo na spletnem portalu Gleeden, lahko uporabljajo njihove aplikacije za klepetanje. Zaradi določenih varnostnih sistemov in algoritmov, ki jih uporabljajo, je v tem klepetu skorajda nemogoče poslati svoj elektronski naslov ali telefonsko številko. Na portalu Gleeden namreč uporabljajo podobne algoritme kot na svetovno znani spletni strani eBay in zato je skorajda nemogoče poslati kakršnokoli informacijo, ki bi omogočala stik kjerkoli drugje, kot pa na portalu Gleeden. Edina druga možnost za stik je seveda osebno srečanje, kar pa redki prakticirajo (saj zato so se vendar vpisali v spletne zmenkarije). No ravno iz tega razloga se mora potem vsak uporabnik, ki želi kontakt z novim prijateljem iz strani Gleeden, uporabiti prav njihovo aplikacijo za klepet. Prebrisano, mar ne?