Apartmaji Topolšica
Turizem

Najem apartmajev v Topolšici za udoben oddih

Terme Topolšica so priljubljena destinacija, ki privablja obiskovalce s svojo zdravilno termalno vodo. Najem apartmajev v Topolšici vam zagotavlja udobje in visoko kakovost bivanja med vašim obiskom. Apartmaji Topolšica se nahajajo na idilični lokaciji v neposredni bližini Term Topolšica. Apartma Dren, s kapaciteto 4+1, je sodobno opremljen in ponuja udobno bivanje. Obsega spalnico z zakonsko posteljo in dvema enojnima posteljama, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, balkon in prijetno teraso. Primeren je za najem za štiri osebe, z možnostjo dodatnega ležišča na udobnem kavču v dnevni sobi.

Raznolika ponudba apartmajev Topolšica

Zasebna terasa z vrtnim pohištvom omogoča uživanje na svežem zraku in sončnih žarkih, kar ustvarja prijetno okolje za oddih. V apartmaju v Topolšici je na voljo brezplačen Wi-Fi za brezskrbno povezavo. Opremljena kuhinja vključuje kuhalno ploščo, hladilnik in jedilnico. Z urejeno zasebno teraso, opremljeno z vrtnim pohištvom, lahko uživate v svežem zraku in mirnem okolju. Terasa je popoln prostor za sprostitev po napornem dnevu. Za vaše udobje je omogočen samopostrežni check-in, saj so ključi za apartma shranjeni v sefu pri vhodnih vratih, kar omogoča enostavno in priročno prihajanje in odhajanje. Gostom apartmaja je na voljo televizija v dnevni sobi, ki nudi dodatno zabavo po vaših željah. Vsem gostom je zagotovljeno tudi eno parkirno mesto.

Apartmaji Topolšica

Sproščujoč družinski oddih v Apartmaju Hortenzija

Apartma Hortenzija je prostoren in lahko sprejme do 8 oseb, zato je idealen za družinski oddih ali pobeg s prijatelji. S tremi udobnimi spalnicami in dodatnimi možnostmi spanja na kavču v dnevni sobi ponuja popoln prostor za sproščeno bivanje. Apartma Hortenzija je na voljo po ugodni ceni od 200 € na noč, pri čemer je možen najem za najmanj 3 nočitve. Za bivanje daljše od 7 dni je na voljo popust.

Apartma Hortenzija je pripravljen na sprejem celotne družine. S tremi prostornimi spalnicami in dodatnimi možnostmi spanja na kavču v dnevni sobi zagotavlja udobno bivanje za vse družinske člane. Na voljo je kopalnica s tušem, kuhinja z jedilnico pa omogoča pripravo okusnih obrokov. Zunanja terasa z vrtnim pohištvom predstavlja odličen prostor za sprostitev na svežem zraku. Ob rezervaciji nad 7 dni vam pripada poseben popust, kar omogoča še večje udobje in užitek med bivanjem.

Sprostitev v Termah Topolšica

Termalna voda ne le razvaja, ampak ima tudi blagodejen učinek na zdravje in splošno počutje telesa. Lokacija term nudi edinstveno priložnost za sprostitev in uživanje v čudoviti naravi. Notranji in zunanji bazeni s termalno vodo predstavljajo pravo oazo razvajanja in rekreacije. Blagodejni učinki termalne vode so znani po tem, da nudijo pomoč pri rehabilitaciji. Obiskovalci lahko uživajo v sproščujočem okolju in se prepustijo učinkom tople termalne vode. V finskih in infrardečih savnah Term Topolšica boste dosegli popolno sprostitev, saj te savne znatno izboljšajo prekrvavitev in pomagajo pri odstranjevanju toksinov iz telesa. Termalni kompleks nudi tudi raznolike wellness storitve, ki zagotavljajo vrhunsko razvajanje in pripomorejo k ohranjanju vašega dobrega počutja.

Raznolike masaže in negovalni programi

V termah je na voljo tudi široka izbira masaž in negovalnih storitev, ki jih prilagodijo vašim potrebam. Če želite okrepiti zdravje z naravnimi pristopi, preizkusite klasične masaže za splošno sprostitev, terapevtske masaže za hitrejšo regeneracijo ali aroma masaže, ki vas bodo s pomirjujočimi naravnimi vonji pripravile na nove izzive. Strokovna ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri najbolj primernega tretmaja, prilagojenega vašim željam. Uporabljajo naravne sestavine za nego vašega telesa, prijetne arome pa vam omogočajo popolno sprostitev tako telesa kot duha. Izberite celovito razvajanje ali se osredotočite na specifičen del telesa.