estetika Omnia
Lepota in zdravje

Obiščite Estetiko Omnia in se znebite tabujev

Si želite, da bi bil vaš videz naraven in svež, ki bi vam spet povrnil samozavest, potem je čas, da obiščete Omnia estetiko, ki ponuja kvalitetne storitve estetskih posegov. V Omniji boste dobili naraven in svež videz, kot ste si ga vedno želeli, brez strahu pred pretiravanjem in spremenjenim, izumetničenim videzom, saj uporabljajo le najkvalitetnejše izdelke. Za Estetiko Omnia je zadovoljstvo strank glavno vodilo, zato uporabljajo le preverjene in dokazano učinkovite izdelke. V svoji ponudbi imajo naslednje estetske posege: Botoks, Plasmolifting, dermalna polnila, kemični piling in mezoterapijo, laserske tretmaje, estetske posege telesa ter tudi različne tretmaje za moške. V nadaljevanju so malce podrobneje predstavljeni posamezni posegi in tretmaji.

estetika Omnia

Kaj izbrati Botoks, Plasmolifting ali dermalna polnila?

Preparat Botulinom toksin ali botoks gladi in odpravlja gubice ter prepreči nastanek novih, predvsem mimičnih gub. Na drugi strani pa Plasmolifting izjemno uspešno odpravlja različne starostne spremembe na koži, kot so akne in rešuje probleme na primer z izpadanjem las. Zasnovan je na naravnih lastnostih lastne krvne plazme. Plazmo zdravnica vbrizga v prizadet oz. izbran del telesa. Kot tretja možnost so dermalna polnila – hialoron, ki je naravna sestavina telesa in se uporablja v estetske namene na obrazu žensk kot moških, za na primer povečanje ustnic, povrnitev volumna in oblikovanje lic, brade in nosu ter tudi korekcijo brazgotin.

Mezoterapija ali kemični piling za lepšo kožo

S kemičnim pilingom in mezoterapijo vam lahko pomagajo do kože, kot ste si jo vedno želeli – lepa, gladka in napeta. S pomočjo Mezoterapije vam povrnejo zdrav, sijoč ter svež videz na obrazu, dekolteju, rokah pa tudi drugje po telesu. Medtem ko je kemični piling postopek, pri katerem se uporablja določene vrste in jakosti kisline, ki povzroči luščenje povrhnjih plasti kože in posledično regeneracijo spodnjih plasti kože.

Seveda je poskrbljeno tudi za različne moške tretmaje.